Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włanie tak

mam juz dosc tego swata

Polecane posty

Gość włanie tak

Kazdy czasem tutaj sobie potruje dupe to ja tez:D Chciałam powiedziec , ze mam juz dosc mojej pierdolonej egzystencji zamknietej w głupich schematach. Pierwszym schematem sa moje studia. Studiuje matematyke, która nie wnosi nic do mojego zycia, a dopiero jestem na perwszym roku. Mam wrazenie ze tyle ciekawych rzezczy sie na swiecie dzieje, ludzie sie rozwijaja , dowiaduja czegos a ja widze tylko te całki , rózniczki i inne badziewia. niedługo sesja a mi sie rzygac chce jak pomysle ile przede mna nauki . Chciałabym podrózowac, nie dbac o nic, tylko podejmowac dorywcze prace na dalsze podróze , w pewnym momencie sie zakochac i zrobic wszystko dla drugiej osoby. jednak tutaj pojawia sie nowy schemat, gdyz mam ograniczenia w moejej głowie , co rodzice pomysla i tak maja juz mnie za wyrzutka bo sie wyprowadziłam. nie mam ochoty wstawac z łózka i biec na uczelnie, nie mam ochoty zastanawiac sie co moge ulepszyc w moim zyciu , tak zeby dorównac "standardom" zycia innych ludzi. o np ostatnio troche przytyłam i czemu musze chudnac zeby byc lepiej odbierana przez wszystkich?>? nie mam sił i chceci dla nikogo sie zmieniac, ani osob dla których mogłabym to zrobic. Musze ze soba skonczyc. zycie jest popierdolone.

Gość włanie tak
hm widze ze nikomu nie chciało sie czytac;]