Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fopppp

Dlaczego faceci nie myslą?

Polecane posty

Iranika :) Znowu jesień i ptaki daleko, w domu zimno, a za oknem pada, żona mówi, że kran znów przecieka... - a niech sobie zawoła sąsiada. W piłkę baty znów nasi dostali, kiepski atak i bramkarz pierdoła, żonie garnek się jakiś osmalił... - a niech sobie sąsiada zawoła. A Irlandia podobno jest taka zielona, jak włosy syreny o świcie... Za jej czułe westchnienia i białe ramiona moje szare oddałbym życie. A Irlandia podobno, jest taka szalona, jak wiatr, co ma czapkę podartą... Za jej czułe westchnienia i białe ramiona moje nudne życie oddać warto. Ściany mokre, bo dach mam dziurawy, już tapeta się w kącie odlepia, żona radio chce dać do naprawy, ale sąsiad się na tym zna lepiej. Żona ciągle głowę mi suszy, nawet w łóżku się nam nie układa... No tym razem, to muszę się ruszyć, bo gotowa zawołać sąsiada. A Irlandia podobno jest taka zielona, jak włosy syreny o świcie... Za jej czułe westchnienia i białe ramiona moje szare oddałbym życie. A Irlandia podobno, jest taka szalona, jak wiatr, co ma czapkę podartą... Za jej czułe westchnienia i białe ramiona moje nudne życie oddać warto. Ząb mnie bolał od czterech tygodni, więc go w końcu przedwczoraj wyrwałem... No i co? no i dalej mnie boli... - teraz ja sąsiada zawołałem. O Irlandii więc marzę i łodzi i jak w lewo skręcam za fiordem, a ten sąsiad, coś często przychodzi... - trzeba będzie mu jutro skuć mordę. A Irlandia podobno jest taka zielona, jak włosy syreny o świcie... Za jej czułe westchnienia i białe ramiona moje szare oddałbym życie. A Irlandia podobno, jest taka szalona, jak wiatr, co ma czapkę podartą... Za jej czułe westchnienia i białe ramiona moje nudne życie oddać warto. In my world it's cold my defense is like stone No one gets inside, 'cause in my world I'm home In my world I loathe and you'll always pay a toll No one gets inside, 'cause in my world I'm home

Gość dgdfgdfg
Az sie nie chce czytac tych glupot... Jak na takie madre istoty, to myslicie takimi stereotypami (jak widac nie wszystkie na szczescie), ze az zal. Tak tak, kazdy facet jest taki sam, jest chamem, leniem i prostakiem, mysli tylko choojem, a wy jestescie wszystkie super, mile uprzejme, pracowite, madre i jeszcze takie sprtyne, ze kazdym facetem krecicie jak chcecie... Zostawiam Was w krainie marzen... Tak narzekacie na facetow w pracy, ciekawe czemu wiekszosc kobiet deklaruje, ze z facetami im sie lepiej racuje? Bo same dla siebie potraficie byc jeszcze bardziej zawistne i bezwzgledne niz ci niedobrzy faceci...