Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

figunia86

Pierwsze obijawy

Polecane posty

Cześć jakie są pierwsze objawy tego że jest się w ciąży? Bo mnie bolą mnie piersi tak z boku, urosły mi troszkę czuje ciągniecie w podbrzuszu, moja temperatura waha się po miedzy 36,8 36,9 a 37,1 cały czas czuje się tak jak bym miała kaca. Za tydzień mam dostać planowo okres i cały czas sobie tłumacze że jednak mam PMS. Co wy o tym myślicie?

Gość Florian smetanovy
Objawy ciąży na początku sa takie same jak onjawy nadchodzącego okresu. Nie wkręcaj się. Bo po co ? chcesz się potem gorzko rozczarować ? przeciez lepiej się milo zaskoczyć. .....

Gość fgff989978y8
moje 1 objawy kujący jajnik w prawej stronie, uderzenia gorąca prowadzące do omdleń, mdłości i wymioty.

Gość thaisse80
Kazdy organizm inaczej reaguje na ciaze wiec i objawy moga byc rozne. ja objawo dostalam jakis miesiac po zaplodnieniu. U mnie to byly: - nagle zaczelam sie czuc bardzo zmeczona a wlasciwie styrana jakbym w polu pracowala. mam prace przy biurku a jak wracalam do domu to jakbym pracowala ciezko fizycznie - strasznie chcialo mi sie spac, to bylo powiazane z tym zmeczeniem. zasypialam juz o 20 i ciezko bylo mnie wybudzic rano. weekendy przesypialam caly dzien -brak apetytu, nic mi nie smakowalo -wstret do kawy -reagowalam na zapachy -zaczely bolec mnie jajniki bardzo mocno, wtedy sie wystraszylam i poszlam do gina. on stwierdzil ciaze Mialam tez brak okresu ale ja zawsze mialam okresy nieregularne wiec to ze sie nie pojawil w czasie nie wzbudzilo we mnie podejrzen. Piersi bolaly mnie tylko pare dni.

Gość fgff989978y8
temp nie spadała po niżej 37 st

Gość Florian smetanovy
Nie musiałas tego dobitnie pisać, bo to się wyczuwa w tonie Twojej wypowiedzi. A tak poza tym, to jest masa tematów o pierwszych objawach na Kafe. Nie lepiej (i szybciej) użyć wyszukiwarki niz zakladać kolejny temat i powielać poprzednie ?

Ja mam regularne miesiączki z wachaniem 2 dni w przód albo w tył. Spałam ze swoim mężem zaraz po okresie i w dni plodne bez zabezpieczenia

Z tego co wiem to temperatura nie jest objawem Ile kobiet tyle obiawów Ja porostu jestem ciekawa

te objawy są takie same jak przed @, ja np zawsze mam mdłości, zaparcia, wzdęcia , ból piersi z boku. A jesli chodzi o tempkę to przynajmniej 18 wyższych sugeruje na 99,9% ciążę.

a i jeszcze jedno wczoraj robilam test tydzien przed miesiaczka i wyszedl negatywny wiec to oznacza ze nie jestem? Czy test jeszcze nie moze tego powiedziec tak wczesnie?

Co najważniejsze boje się urojonej ciąży wiec staram sobie nic nie wkrecac wiec skad to samopoczucie takiego jescze przed żadną miesiączką nie miałam :(

Gość jhbhb
mnie piersi wcale nie bolaly z boku jak to babki pisza, zreszta mnie w ogole nie bolaly, dopiero kilka dni spodziwanym okresie zaczely byc ociezale i sutki staly sie tak jakby piekace, ale ja bym nie odroznila tego od PMSu, 0 sluzu, wrecz suchutko..jedyne co to dzien przed sp.okresem mialam straszny bol glowy, ale tego raczej do objawow zaliczyc nie mozna, generalnie to ciazy akurat w tym cyklu sie nie spodziwalam, a byla dlugo wyczekiwana bo az 2 lata..