Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka 24

Czy to możliwe abym była w ciąży ???

Polecane posty

Gość gjfkfjhk
Ja byłam totalnie załamana, ryczałam jak bóbr, nie mogłam w to uwierzyć. Dopiero wróciłam do pracy, a tu taka niespodzianka. Po porodzie było bardzo ciężko, prawie jak z bliźniakami, byłam wykończona. eraz też nie jest czasami zbyt wesoło, ale jest już lepiej. Córcia ma już16 m-cy i teraz, gdy na nią patrzę, to nie wyobrażam sobie, żeby mogło jej nie być. Dzieciaczki są cudowne, ale czasami dają w kość.

Dzewczyny nie straszcie! Bo ja jestem na studiach jeszcze i chce dzidziusia dopiero za jakies 2 latka, ale z moim chlopakiem od kilku miesiecy nie zabezpieczamy sie niczym, poza stosunkiem przerywanym...

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Izzy patrząc po dacie jestesmy w tym samym wieku,nie chce Cię straszyć, ale ja też planowałam dziecko później ale jak juz pisałam stosuenk przerywany nie uchronił mnie przed ową ciążą- czego oczywiscie teraz nie żałuję:)

Gość sierpniówka2010
Izzy1987 no to lepiej zacznij się zabezpieczać. My też stosowaliśmy tylko stosunek przerywany, ale w listopadzie mój Mąż miał urodziny i jakoś tak się zapomnieliśmy i teraz jestem w 26tc. Dodam tylko, że miesiąc wcześniej podjęłam pracę.

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
"z moim chlopakiem od kilku miesiecy nie zabezpieczamy sie niczym, poza stosunkiem przerywanym..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nie wiedziałam,że to jest zabezpieczenie ;)

Gość mnie także
stosunek przerywany nie uchronił przed ciążą. udawało nam się 3 lata nie zajść. a potem po planowanej ciąży tym sposobem szybko zaszłam w drugą.