Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

30 lat-kiedy planowac drugie dziecko?

Polecane posty

Gość thaisse80

Mam30 lat i od miesiaca mam coreczke. moim marzeniem byloby miec dwojke dzieci i tak sie zastanawiam kiedy zaplanowac to drugie: za rok a moze za dwa lata? w sumie nie mam juz tak duzo czasu a z drugiej strony powinnam wrocic do pracy choc nie bardzo mi sie chce no ale za cos trzeba zyc szczegolnie jesli ma sie wieksza rodzine. moj maz mowi ze mamy czas ale on tez chce drugiego potomka. poza tym on ma brata a ja siostre i brata i mysle ze to fajnie jak dziecko ma wsparcie w rodzinie mimo ze to normalne ze sa klotnie i konflikty. wg was ile moglabym jescze poczekac na drugie dziecko?

Gość thaisse800
Nikt nie doradzi?

odczekaj ze dwa lata, bo teraz nawet nie zregenerowałas się jeszcze a potem mniej kiedy chcesz i ile chcewsz, tylko żebys mi tu nie pisała, że bardziej od meża kochasz

Gość gość
juz przeczekala 4 lata i byc moze sie dorobila 4 kolejnych dzieci:D

Gość gość
a skad wsiesz,ze sie dogadaja?ja mam brata i juz od dziecka nadawalismy na innych falach.oprzytomnij i bzdur nie wypisuj o tym wsparciu,bo to nie jest takie oczywiste

Gość gość
a skad wsiesz,ze sie dogadaja?ja mam brata i juz od dziecka nadawalismy na innych falach.oprzytomnij i bzdur nie wypisuj o tym wsparciu,bo to nie jest takie oczywiste

Gość gość
k***a jakie kretynki:D

Gość gość
pierwsza corkę urodzilam majac 27 lat, teraz mam 29 i jestem w piatym miesiacu ciazy :) roznica to dwa lata :)