Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffefeeeeee

komu dzieci matce czy ojcu??

Polecane posty

Gość ffefeeeeee

witam mam pytanie moja znajoma została zdradzona przez mężą z ktorym ma dwójke dzieci odeszla od niego i zwiazala sie ze mna on wyprowadzil sie do jej rodzicow gdzie wszyscy zajmuja sie dziecmi ona mieszka u mnie. jej mąż straszy ja ze zabierze jej dzieci i ze bedzie placila alimenty bo je porzuciła. czy ma na to szanse skoro cala sytuacja wyniknela z jego winy a dzieci były pod dobrą opieka?? on chce opierac sie na tym ze je porzuciła ale mialy dobra opieke. pomocy co moze zasadzic sąd??

Gość ffefeeeeee
dodam ze interesowala sie nimi dzwonila w tym czasie z mlodszym przebywala w szpitalu z którego je odebrała a dzieci zostają z jej mezem i rodzicami poniewaz musimy przygotowac mieszkanie do ich przyjecia. w czasie jak byla u mnie jej rodzice wraz z jej mezem porwali ja ode mnie rozwalili drzwi i ja sila zabrali... zglosilismy to na policje i sprawa bedzie w sądzie dodam ze jej matka naduzywa alkocholu po czym awanturuje się w domu a nad nia wszyscy znecaja sie psychicznie

Gość ffefeeeeee
teraz jestesmy razem :) tak sie wszystko zlozylo

załóżmy że on ją zdradził pierwszy dlaczego zamieszkał u jej rodziców ? dlaczego dzieci nie zamieszkały z matką ? a teraz to co się dzieje to patologia - a to zadanie dla specjalistów (sąd i opieka społeczna)

"a jak u ciebie z odejmowaniem?" z tego, co widzę, lepiej, zeby nie bylo dobrze. bo skoro we wszystko zaangażowany jest mózg (czyli w pisanie na kafe też) to z czego tu odejmować? :-)

Gość ffefeeeeee
a co ma odejmowanie do tegoona chce miec dzieci przy sobie nic zlego nie zrobila a dzieci i jej maz sa z jej rodzicami poniewaz oni chca dobra dzieci...

Gość ffefeeeeee
a co do ich zwiazku to jej mąż bral bez jej zgody kredyty których jest w tej chwili jakies 30tys zł

pozostawienie dzieci z babcią która nadużywa alkoholu,z byłym mężem który podjudza dzieci przeciw matce --to dobre dla dzieci?

Gość dgfbrh
to nie prowokacja. jej mąż mieszka z jej rodzicami jej siortra ktora ma meza i dziecko male sa pod dobra opieka maja duzo kasy i wogole. licze na wasza pomoc!!! co myslicie czy moga jej zabrac prawo do tych dzieci??

Gość jyfuyf
?? wiec komu