Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klager

Zakłady bukmacherskie

Polecane posty

Gość klager

Co sadzicie o zakładach? Powinny być legalne i dozwolone od 18 roku życia? Bo moim zdaniem tak. Państwo nie powinno ingerować w co i jak chce wydać swoje pieniądze, szczególnie, ze i tak im oddaje polówkę.

Gość pidżamma
Moim zdaniem Państwo powinno wziąć przykład z tego co się dzieje w krajach zachodnich i w ten sposób radzić sobie z bukmacherami.

Gość klager
Czyli w jaki sposób? Jak to wygląda na zachodzie?

Gość konstanty
Można zrobić rejestracje osób grających tak żeby pełnoletni nie mieli do tego dostępu. Nie jest to jakaś nadzwyczajna rzecz, trzeba tylko chcieć.

Gość klager
No jest to na pewno jakiś sposób, który pozwala na kontrolę grających. Ale czy to na pewno u nas w Polsce wypali. Chodzi mi te rejestrację.

Gość klager
No właśnie, tak nie powinno być. Powinno być to w jakiś sposób monitorowane, tak żeby 16 letni młodzi ludzie nie mieli dostępu do obstawiania.

Gość bektor
Dokładnie, zgodzę się z Tobą. Powinno to być zrobione tak jak mówił ostatnio prezes stowarzyszenia bukmacherów. Pełna kontrola obstawiania, tak aby grali tylko dorośli ludzie.

Gość klager
Nie wiem też jakby chcieli rozwiązać sprawę zatrudnionych ludzi przy zakładach bukmacherskich. Przecież pracuje ich tam bardzo, bardzo dużo.

Gość szaro-oka...
witam..:) jestem pracownikiem jednego z zakladow bukmacherskich.jesli chodzi o osoby pełnoletnie to tylko takie graja-przynajmniej u mnie.i tylko osoby powyzej 18 roku zycia. zreszta tak mowia ustawy.. pozdrawiam:)

Gość bektor
A wiesz jaka to jest dokładna liczba? Wiesz może?

Gość klager
Z tego co mi wiadomo, to jest to kilka tysięcy osób. Bardzo dużo kobiet pracuje w tym sektorze.

Gość bektor
Szaro-oka, a nie zdarza się też czasami sprzedać zakładu komuś młodszemu?:) Ogólnie z tego co wcześniej mówili politycy to chcieliby w ogóle zakazać grania przez net, co jest według mnie paranoją! Nie uważasz?

Gość boshe co za porażka pracować
jako bukmacher!

Gość mendi
Dlaczego porażką jest pracować jako bukmacher? Praca jak każda inna. Co w tym złego?

Gość klager
Może sam nie ma pracy, albo jest sfrustrowany i się teraz przez net wyżywa. Jak nie masz nic ciekawego to nie mów, albo uzasadniaj swoje wypowiedzi.

Gość benkson
Generalne oby w najbliższym czasie zmieniło się prawo na korzyść graczy a nie ich niekorzyść. Ktoś wie czy w ogóle są prowadzone jakieś działania w tym kierunku?

Gość shakir
Z tego co mi wiadomo, to stowarzyszenie co jakiś czas pisze listy do rządowych instytucji w sprawie nowelizacji ustaw.

Gość radyn
To dobrze, że przynajmniej tyle się dzieje. Fajnie by było gdyby udało im się cokolwiek zdziałać w tym kierunku.

Gość bosker
Z tego co wiem to dosyć często są zapraszani do mediów, aby komentować rożnego rodzaju wydarzenia w tej branży i sytuacji związanej z ich branżą.

Gość bestsio
Oleszczuk jakiś czas temu był w Polsacie nawet i powiem szczerze, ze mądrze bardzo mówił na ten temat.

Gość betusa
A czytaliście ostatni list Stowarzyszenia do Kaplicy. Był na stronie Rzepy ostatnio duży artykuł o tym.

Gość bestsio
Ja czytałem i jestem pod wrażeniem głupoty naszego państwa, które nie chce pieniędzy od legalnie działających bukmacherów i traci je nie likwidując szarej strefy:/

Gość kareterion
Brak likwidacji szarej strefy to jest brak wyobraźni państwa. Przez takie działanie państwo pozwala na to, aby tysiące ludzi zostawała bez pracy na rzecz szarej strefy.

Gość bestsio
Zgodzę się w 100% z Tobą. Wszystkie tego typu działania są wymierzone po prostu w legalne miejsca pracy. Ludzie i tak będą grać i obstawiać, więc lepiej aby państwo na tym, zarabiało.

Gość messiion
A czy ktoś wie może czemu szara strefa nie jest w ogóle likwidowana? Tylko w telewizji legalnie działający bukmacherzy muszą się tłumaczyć?!

Gość bestsio
Tak to jest w naszym kraju. Jest jakaś grupa ludzi, którzy nie chcą wypuścić interesy z rąk i tak to się kręci:/

Gość klager
Ja mam nadzieję, ze to wszystko się jakoś skończy w najbliższym czasie, bo to jest dla mnie jakiś absurd!!