Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepszaja

Mogę mieć każdego

Polecane posty

Gość najlepszaja
tak tak olka

Gość bam bam
kozaczki i to białe do krótkich spodenek rozumiem że i możesz być druga ewa minge :d

"najlepszaja"- ja nie napisałam że jestem piękna..alę dzięki.,..ty to napisałaś..ja napisałam tylko że "kazdy facet ma inny gust"..nogi masz grubsze..no ale jednym idą kilogramy w nogi innym w biodra

Gość Blady Stefan
Olka ty to musisz mieć dopiero kompleksy... Pojawiasz się w każdym temacie gdzie jest cokolwiek napisane o urodzie kafeterianek, czy to nie dziwne? Gdybyś była tą kobietą z fotek, to nie siedzialabys całymi wieczorami na kafe, tylko spędzała noce w ramionach jakiegoś przystojniaczka... Niestety poza wyglądem nie masz facetowi absolutnie nic do zaproponowania, możesz być co najwyzej zabawką , którą jak się znudzi zmienia się na nową Niby studiujesz , a ja znam ludzi po zawodowce, którzy językiem polskim posługują sie 100 razy lepiej od ciebie Popisałaś się w opisie ostatniej fotki.."bez tytuu" :D

blady stefan "ja znam ludzi po zawodowce, którzy językiem polskim posługują sie 100 razy lepiej od ciebie" rozumiem że zaliczyasz się do nich?, to że siedze tu wieczorami nie oznacza że niemam faceta, a to że ty jesteś pomarańczką nie oznacza ze ty nie siedzisz, słyszałam te tekty już od Ciebie zmień je-bo stają się nudne

"""Gdybyś była tą kobietą z fotek, to nie siedzialabys całymi wieczorami na kafe, tylko spędzała noce w ramionach jakiegoś przystojniaczka...""..wiem ze jestem zajebista milego przytulania misia

Gość taka mała dygresja
wszyscy jesteście straszecznie irytujący ludzie..........................

Najlepsze to foto z różą w zębach :D. Biesiadnie :D. Masz tłuste, bezkształtne łydy. Przeciętna jesteś. No, ale włosy fajowe.

Gość Blady Stefan
Olka, ty pukasz w to dno od dołu :D