Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kitka pomponiasta

Mam 2 malych dzieci i czuje się baaardzo stara

Polecane posty

Gość ajjajaj:)
Ja tez mam dwoje malych dzieci i 22 lata... wiec nie jestes sama... tez czuje sie staro, ale jak ja odchowam maluchy, to duzo osob bedzie bawic sie dopiero w pieluchy:D a ja bede miec czas na zabawe....:)

Gość fgbhfgs
tak czas na zabawe przy dzieciach, ale macie marzenia :D jak to mowia " male dzieci maly klopot, duze dzieci duzy klopot" :P ale rozumiem, jakos tzreba sobie argumentowac swoja sytuacje :D

Hmm... ja juz teraz mam czas wysc tu czy tam, a jak dzieciaki beda wieksze to tym bardziej przeszkod nie bedzie....czas trzeba organizowac tak, zeby na wszystko starczyl......

A co wy macie z tym wychodzeniem - jakby to granica szczęścia była. Chcecie to wychodzcue. Nie - to nie. Bez różnicy jest ile dziecko ma lat. No chyba ze ktoras ma potrzebę tygodniowej libacji..

Ale starzenie sie to naturalna kolej zycia, ciesz sie tym co masz, a nie zawracasz sobie glowe tym,na co i tak nie masz wplywu... jakies hobby, moze jakis sport bysie tobie przydal....

27 lat stara ?:D o boze, ja mam zamiar mniej wiecej dopeiro wtedy zaczac myslec o slubie a ty mowisz ze to juz starosc :D

Czy wyjscie do kina lub na spotkanie to libacja....?

Gość matacz
zmien faceta od razu poczujesz sie młoda

co sie dziwisz elinka,narobily sobie dzieciakow za mlodu to teraz narzekaja. zreszta juz nie pitolcie,jak chcecie wyjsc to wyjdzcie gdzies,maz nie moze dzieci przypilnowac? prawda jest taka ze nei chce wam sie ruszyc dup i zwalacie na dzieciaki.jak sie chce to mozna.

a co powiesz jak bedziesz miała np 35 ze jestes babcia? dziewczyno zycie jeszcze przed toba wiecej optymizmu, pozdrawiam

ja za to mam 30 lat i czuję się nieprzyzwoicie młoda (mam jedno dziecko) ;) myśle, że jest to kwestia wykrojenia CZEGOŚ dla siebie - trochę czasu (aerobik, od czasu do czasu kawa z przyjaciółmi), zadbanie o siebie dla siebie (to najlepsza kuracja ;) ), np. nowa kobieca sukienka, makijaż itp. Trzeba uważać, zeby nie dac się porwać prozie życia codziennego - myślę, że w tym tkwi cała tajemnica :)

Klaudia, codzienność odbiera mi cała radość życia, mimo ze pracuje i coś tam sobie czasem wykroje dla siebie :( za mało w życiu szalalam chyba

Gość karolaaaaaqqq
podstawa to zmienić nastawienie i podwyższyć swoją samoocenę ! ____________ http://tnij.org/gv7r

Kitka pomponiasta Ty stara?? ja mam 32 lata i pierwsze dziecko dopiero zaczynam wyhowywać. Dziewczyno, jesteś jeszcze młoda. Facet Ci to mówi ;)

63 kg i Ty piszesz, że gruba jesteś? No nie. Dziewczyno, popatrz w lustro i powiedz sama sobie: jestem piękna i młoda. Ja jak miałem doła to zawsze mi pomagało rozmowa z kimś albo w ostateczności z samym sobą ;)

No to co ja mam powiedzieć?? :p Mam 3 dzieci ( wiek w stopce) ale czuję sie mega młodo...córka mówi,że mam ADHD , bo jestem ciągle w ruchu. powinno mi to dawać w kość , zwłaszcza przy maluchu..ale nie daje! Mam czas na wszystko ...ale coś w tej magicznej 30 jest...wtedy też się czułam do du.....

Gość Anical
Ja Cię rozumiem, tez mam 30 lat i czuję się ciągle zmęczona.Siedzę w domu od 4 miesiąca ciąży, a synek ma 2 latka. Rutyna mnie zżera, najlepiej funkcjonuję jak mam coś do roboty, jak coś sie dzieje.