Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jaaa

opłaca się pracować za 980 netto??!!

Polecane posty

Gość niezdecydowana jaaa

Mam taka propozycję, praca 8 godzin dziennie, na zmiany za 980 netto (taki troche telemarketing ale nie wciskam nic ludziom na siłe) - hmm szukam pracy od tygodnia dopiero i narazie wysłałam CV w kilka miejsc i odezwały się na dzień dzisiejszy 2 firmy, ale ta pierwsza nie odpowiadała mi bo za daleko a tu takie w sumie śmieszne pieniądze... iść na rozmowę??

Gość niezdecydowana jaaa
aha- jestem studentką i chciałam sobie dorobić trochę , ale gdyby tobyło chociaż tak z 1200 na rękę - sama nie wiem, z a drugiej strony może lepiej pracować i już coś mieć i jednocześnie szukać daelj niż nie robić nic i czekać nie wiadomo na jaką ofertę...

Gość a niech ich pokręci
hehe, opłaca się? po zapłaceniu raty i części rachunków zostałoby mi wielkie zero :o

Gość niezdecydowana jaaa
no tak... ale na razie nie mam nic a moje rachunki to obecnie ok 600 zł i reszta na mnie (ciuchy itp.) a teraz nie pracując to w sumienie mam nic...

Gość a niech ich pokręci
w takim razie bierz i szukaj dalej w międzyczasie, lepszy rydz niz nic :)

za tyle nie chciałoby mi się nawet palcem ruszyć, no ale wiadomo, lepiej 980 niż nic... bierz i szukaj dalej ;)

Gość niezdecydowana jaaa
chyba wezmę, bo kasa jest mi teraz potrzebna nawet taka nędzna, a CV będe wysyłała dalej... a jak tak dalej pójdzie to wyjade na zmywak w UK :O dzięki za odzew pa

Gość unc unc unc unc unc unc
bierz skoro jestes uboga, kazdy grosz ci sie przyda... swoja droga 980 zlotych, to jakas kpina... nawet ubrac sie nie mozna porzadnie...

Gość zamykam zgromadzenie
Ja tak pracuje za 980 netto. szukalam poracy pol roku i dopiero taka znalazlam. Dla mnie te zarobki to masakra,ale z drugiej srony zdobede jakies doswiadczenie (to praca biurowa), mam umowe o prace i lepiej miec choc 980 niz nie miec nic:( Dodam,ze mieszkam w Krakowie,wiec jak na to miasto,to do pierwszego mi nie starcza,zawsze musze przynajmniej 100 zł pozyczyc.Załamka :O

Gość a może prowizja?
Jeśli to telemarketing to możliwe, że bedziesz miała prowizję a doświadczenie zawsze się przyda i jest mile wisziane później u pracodawców , bo to oznacza ,że komunikatywna jesteś. nadal szukaj ale idz na rozmowę.;)