Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka1234

Co zrobić żeby ta dziewczyna odczepila sie od mojego chłopaka!

Polecane posty

Gość myszka1234

Proszę was o radę co zrobic zeby pewna dziewczyna nazwijmy ja M odczepiła sie od mojego chłopaka. Jestem z nim w zwiazku juz od 4 lat on zna ja juz długo bo to siostra jego najlepszego przyjaciela .od pół roku ta dziewczyna wyraznie interesuje sie nim pisze mu smsy przesyła swoje zdjęcia!on jej nie odpisuje wiem to napewno ale tez nie powie zeby sie odczepiła bo nie chce stracic kolegi!Jest w stanie nawet kokietowac go kiedy ja przy nim stoje !wiem ze sie zakochała w nim bo widze to po jej zachowaniu i sms typu nie moge cie zapomniec ,twoja dziewczyna ma szczescie,czuje cos do ciebie.Mam tego dosc chce zeby przestała sie nim interesowac ale nie wiem jak to zrobic zeby mój chłopak nie był zły!Dziewczyny co proponujecie!

Gość ejbisi
Znajac siebie napisalabym smsa: Mogłabyś się odpierdolić od mojego faceta?? Powinnas tez pojsc do tego jej brata, rozumiem ze twoj facet nie chce z nim gadac ale ty czemu masz mu nic nie mowic?

Gość Bullina
Jeżeli twojemu chłopakowi zależy na tobie to jej powie wprost że ma się odpierdolić. Wiesz strata kumpla to nie jest wymówka może mi się wydaje że jesteś naiwna ale po 1 z tego co napisałas kumpel jest dla niego ważniejszy niz ty. Po 2 jeśli to prawdziwy kumpel to stanie w obronie twojego faceta albo sam opierdoli swoją siostre. Twój chłopak nie chce mieć z nią kontaktu czy nie chce abyś ty o nim wiedziała !? - to różnica

Gość myszka1234
nie moge napisać esa bo ona używa telegrafu :/

Gość myszka12343
śmieszne naprawde podszywac sie pod kogos!

Gość ejbisi
A jakby jakaś się łasiła do mojego na moich oczach to od razu by dostała po mordzie ode mnie :P

Gość myszka 1234
Wcale nie zaczerniłam, podszywaczu! Rozmawiałam z nim o tym, powiedział, że samo "zlewanie" tej dziewczyny powinno pomóc, po jakimś czasie się odczepi... A ja jestem zbyt nieśmiała żeby jej coś powiedzieć wprost...

Gość myszka12343
własnie nie chce pisac sms typu spadaj odwal sie albo cos bo to nie w moim stylu zastanawiałam sie czy nie porozmawiac z jej bratem a on napewno cos by z tym zrobił.Pozatym mój chłopak powiedział jej ze nie ma zamiaru ze mna zrywac ale to do niej nie dociera ona nadal go męczy wiec pomyslałam ze ja na to zareaguje bo do tej pory nie zdawała sobie sprawy z tego ze ja o wszystkim wiem!

Gość myszka 1234
A ostatnio widziałam jak ona go całuje, a on co... NIC!!!

Gość myszka12343
przyłapałam ich nawet w skrytce na mietły

Gość myszka 1234
No bo wiecie... Z niego ci.pa a nie facet, bo wprost powiedzieć nie umie, albo nie chce, a ze mnie ci.pa nie kobieta, bo pozwalam sobie na takie traktowanie .... Porażka

Gość myszka 12343
przepraszam, pomyłka, nie w schowku na mietły ale w ubikacji męskiej na dworcu...

Gość myszka 1234
na przerwach ciągle obwąchuje jej majtki, normalnie jak pies co zrobić? :(

Ja radę "ejbisi" bym zignorowała-to zagranie rodem z piaskownicy, no chyba, że jesteście na tym poziomie... Jedyne co możesz zrobić to jasno powiedzieć swojemu mężczyźnie, że chciałabyś by rozwiązał problem z tą dziewczyną. Powiedz mu jak się czujesz w związku z tą sytuacją i że jest Ci przykro, czujesz się niepwnnie i takie tam. To do niego należy działanie a tłumaczenie "ale tez nie powie żeby się odczepiła bo nie chce stracic kolegi!" jest zastanawiające... Słusznie Bullina napisała "Twój chłopak nie chce mieć z nią kontaktu czy nie chce abyś ty o nim wiedziała !? - to różnica". A faceci za takie rzeczy się nie obrażają - to raczej domena kobiet.

Gość szanuj się
dziewczyno, może rada ejbisi jest rodem z piaskownicy, ale juz lepsze takie zachowanie niż Twoje! Laska na Twoich oczach łasi sie do Twojego mężczyzny? A Ty nie reagujesz? Ja bym ją najpierw łagodnie upomniała, a gdyby to nie podziałało, to porozmawiałabym poważniej... Naprawde wychodzi na to,ze dla niego kolega jest ważniejszy niż Ty, a Ty sie jeszcze na to godzisz...

myszka1234 a co myślisz Cu-Kru Pu'Dru o zabiciu jej i ukryciu zwłok? Myślę, że powinnaś pójść odrobić lekcje, a potem możesz napisać opowiadanie o zabawach w piaskownicy :)

no wiesz Cu-Kru Pu'Dru u mnie na uczelni raczej by mi takiego opowiadania nikt nie przyjął ;P

myszka1234 no wiesz Cu-Kru Pu'Dru u mnie na uczelni raczej by mi takiego opowiadania nikt nie przyjął To napisz na Konkurs Literacki dla Dzieci i Młodzieży. Nagrody mogą być ciekawsze ;)

Jeśli Twój chłopak jej nie spławi z własnej inicjatywy to znaczy że mu dobrze jest jak jakaś pipa na niego leci:O tłuamczenie się kumplem to idiotyczna wymówka, no chyba że macie po 17 lat

To napisz na Konkurs Literacki dla Dzieci i Młodzieży. Nagrody mogą być ciekawsze chyba się skusze ;P

Możesz jej powiedzieć/napisać kulturalnie : znajdz sobie własnego faceta, od mojego się odklej. Chociaż i tak to facet powinien stanąć na wysokości zadania i zrobić z tym porządek.

Ona... 🌼 "Czasami spotykasz na swojej drodze osobę, której nie należy wk**wiać. To ja." Mam się Ciebie bać? :classic_cool: :P

Ja jeestem niegroźny empatyczny stworek, chyba że mi ktoś na odcisk nadepnie :D