Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjj boooooze

zginął mi kot

Polecane posty

Gość ojjj boooooze

wlasciwie to wyszedł z bloku, bo go siostra wypusciła na klatke i potem juz chyba ktos go przegonil. szukałam na całym osiedlu, darłam sie i nic :O jak myslicie czy kot mogł gdzies zajsc daleko w ciągu....7 godzin...:O czy moze gdzies sie schował?

Gość schował sie
pewnie jest przerazony sytuacja szukaj wolaj sprawdz piwnice

Gość nie jesteś mądry
jeśli to był kot niewychodzacy to jest w poblizu.na pewno nigdzie daleko nie poszedł.Szukaj w piwnicach ( tam gdzie okienka otwarte)i balkonach na parterze.

Gość ojjj boooooze
jeszcze leje strasznie teraz:O on sie drze, jesli sie gdzies zgubi i sie go woła, bo kiedys u mojej mamy w domu sie zawieruszyl. ale to bylo na naszym podwórku. zaraz znowu pojde szukac

Szukaj. Niedawno mój sąsiad chodził z miseczką pyszności i szukał kota, który schował się gdzieś w pobliżu domu. Znalazł go:)

Gość ja powiem tak .....
waleriana przyciąga koty spróbuj z tym jak pójdziesz do piwnicy jeśli kot był domowy i nigdy sam nie wychodził pewnie siedzi gdzieś wystraszony

Gość ojjj boooooze
to znaczy on jest młody, był juz u mojej mamy ze 4 razy na weekend i tam wychodził, ale nigdy daleko nie uciekł. tylko ze to moj sąsiad go z klatki przegonił czy tez niechcący wypłoszył. sąsiad wyprowadzał 2 psy:O

Gość ojjj boooooze
sprostowanie: on z domu mojej mamy nigdy nie uciekł, ani blisko, ani daleko:P ide szukac, jak znajde to dam znać

Gość ojjj boooooze
eee, nie ma kota. teraz jest jakies oberwanie chmury, przeszłam okoliczne pare bloków i popatrzyłam na balkony i za otwartymi okienkami, ale wszystko pozamykane