Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu szok i porażka

Przyłapałam czternastoletnią córkę na seksie . . .

Polecane posty

Moja córka za póltora miesiąca skończy czternaście lat. Wiedziała że wrócę wczoraj z pracy po godzinie 18. Tak się złożyło, że nie było nic do pracy i szef zwolnił nas kilka godzin wcześniej. Wchodzę do domu i słysze jęki i głośne oddechy, zglądam do pokoju córki i szok!!! Stan przedzawałowy, zakupy rozsypane na podłedze a moja córka w pozie rodem z filmów XXX uprawia seks z chłopakiem z którym nawet nie wiedziałam, że się zna. Taki łobuziak z bloku obok w wieku 15 lat. Wygoniłam go na zbity pysk nie szczędząc epitetów a córce kazałam się ubrać i do mnie ne odzywać. Jestem raczej pewna że to nie był jej pierwszy raz :( Zdążyła mi tylko wykrzyczeć żebym się tak nie dziwiła bo wszystkie jej koleżanki z klasy mają to już za sobą. Przesiedziałyśmy cały wieczó osobno a rano mijałyśmy się nie zamieniająć ani słowa. Mąż przypływa dopiero w czwartek i nie wiem jak z nim o tym rozmawiać bo to facet porywczy. To dobra uczennica i grzeczna dziewczyna a tu taka porażka :/ Jak z nią rozmawiać i jak powiedzieć mężowi? Był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość mam 26 lat i jestem prawiczkie
mam 26 lat i jestem ptawiczkiem

Ja też nie byłam świętoszkiem ale do osiemnastki utrzymałam. Seks w wieku czternastu lat nie mieści mi się w głowie. Ja w tym wieku oglądałam ciuchcie i grałam w klasy z koleżankami a chłopaki nam dokuczali a nie zaciągali nas do łóżek . . .

Gość .....ot..co......
mozesz oskarzyc tego chlopaka o pedofilie :O🖐️

Gość gizzzmo
kawał koorvy reszta psa :-o Przykro mi , nazywam rzeczy po imieniu.

Gość drapaczka
ooo bardzo ładnie:-P teraz musisz z nia porozmawiac co moze ja spotkac przez takie przypadkowe bzykanko nie krzycz tylko tylko spokojnie wszystko wytłumacz

Gość ja sama mialam
15 lat jak stracilam cnote :P teraz mam 20 i nadal jestem z tym facetem. teraz jak patrze na te 14stki, 15stki i sobie pomysle ze przeciez taka mala gowniara ze mnie byla... ehh

Gość zgrrrrrrrrrrroza
wniesc proces do sadu sprac na kwasne jabłko,zakazać wychodzenia z domu ,za kare!

Jaki znowu proces? Co to da?

Gość fanfatal
zamiast sie boczyć na nią i nie odzywać, rozmawiaj z nią i tłumacz, jakie konsekwencje może ponieść przez przypadkowy seks. Oczywiście, że za wczesnie zaczęła, ale stało sie i juz sie nie odstanie.

Może to dziwnie zabrzmi bo w końcu jestem matką ale straciłam do niej zaufanie. Straciła w moich oczach wszystko.

W ostatniej chwili się ugryzłam w język żeby nie nazwać jej adekwatnie do tego co zrobiła :/

Gość coolerka
Autorko współczuję Ci. Mnie się to w głowie nie mieści, ja w wieku Twojej córki jeszcze twardo trzymałam głowę w książkach, masz rację, chłopaki w tym wieku zaczepiali dziewczyny i dokuczali, a nie zaciągali do łóżek, moim rówieśnikom nawet przez głowę takie rzeczy nie przechodziły :( bulwersuje mnie to że dzieci biorą się za seks bo nie ukrywajmy 13latka to jeszcze dziecko, w tym wieku niektóre pannice jeszcze nawet okresu nie mają, ledwo do gimnazjum idzie :(

Czasy niepewne to dziewczyna przynajmniej będzie miała zawód. W obecnych czasach pracodawcy bardzo cenią wieloletnie doświadczenie :classic_cool: Nie martw się. Jeszcze z jej pizdy dom zbudujecie :D

Gość kpiarz dobre
:D

Najgorsze że w niej nie było ani krzty zawstydzenia i zażenowania. TYlko zdziwienie o co mi chodzi bo przecież wszystkie jej koleżanki to robią ze swoimi chłopakami

Gość nadeszła wiekopomna chwila ;)
:D:D:D no to bądź z niej dumna,że tak dziewczę za trendami podąża ;)

Gość trzeba było dołaczyć
za 2-3 lata zaczniesz narzekać ze cie nikt nie chce

Chyba będę musiała z nią dziś porozmawiać. Niech no tylko wróci z tej galerii handlowej. Tylko po co ona tam poszła jak nie ma pieniędzy?

Gość kpiarz dobre
hahahaha dobre haha

Dzięki za wsparcie :( I za podszywy. naprawde nikt mi nie pomoże?

" poprostu szok i porażka Chyba będę musiała z nią dziś porozmawiać. Niech no tylko wróci z tej galerii handlowej. Tylko po co ona tam poszła jak nie ma pieniędzy? To to chyba już podszyw :D

a tak na poważnie to koniecznie z nią porozmawiaj i wytłumacz dziecku jaki wielki błąd zrobiła. Do łóżka nie chodzi się w tym wieku z piętnastoletnimi obdartusami tylko z kasiastymi czterdziestolatkami :D Tak to się nigdy nie dorobi :classic_cool: Aha no i jako młodociana może pracować nie więcej niż 6 godzin.

Gość kunegunda łęcka
widelec🖐️ Po pierwsze: prowokacja na 90% :classic_cool: Po drugie, skoro twoja ciorka zaczela to robic, to zamiast zachowywac sie jak kretynka, oburzac sie i nie daj boze jeszcze sadzic, ze corka nagle przestanie uprawiac sex, porozmawiaj z nia. Zaprowadz do ginekologa, porozmawiaj o antykoncepcji., o seksie, o facetach. Zaloze sie,ze jeszcze tego nie zrobilas?

a co tu można pomóc ? Obudziłas się z ręką w nocniku... Taki stan trwa zapewne już jakiś czas. Napewno dotychczas poświecałas jej dostatecznie duzo czasu ?

a któż to mi macha? :classic_cool: Zamiast siadać i się załamywac, wściekać, gniewać, boczyć, potraktuj córkę jako "kobietę" (de facto juz nią jest :classic_cool:) którą się stała i porozmawiaj z nią jak z kobietą a nie z dzieckiem. Czy wcześniej rozmawiałaś z nią o antykoncepcji, ciąży itp. czy uważałaś że jest jeszcze dzieckiem i "moje dziecko tego nie robi" (a tu zdziwko...)?

Gość frgyjhuki
prowo, tylko dziwki w tym wieku sie puszczają, poza tym jeśli nie ma 15 lat, aten koleś jest starszy to pedofilia i przestępstwo 🖐️

Gość torturełe orencz
to ja:classic_cool: No wlasnie, po tym tekscie, ze wszystkie dziewczyny maja to za soba wiec z nia tez jest ok wnosze, ze mama nie uraczyla corci rozmowa o seksie i sprawach z tym zwiazanych. Zawsze problemem jest to, ze rodzice mysla o dziecku jak o malusim ciućku, ktory dopiero co odstawil smoczusia i przytulanke, a potem mega zdziwenie: MOJA CORKA UPRAWIA SEX😭

"tylko dzi**i w tym wieku sie puszczają" Bzdura. Mnóstwo jest "zakohanych w menszczyźnie sfojego rzycia" i idzie z nim do łóżka w wieku poniżej 15-stki, z miłości ofkors :classic_cool: