Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu szok i porażka

Przyłapałam czternastoletnią córkę na seksie . . .

Polecane posty

takem myślała :classic_cool: ja podejrzewam, że nawet teraz (w wieku 25 lat) gdyby mnie moja matka przyłapała na seksie, to zareagowałaby tak samo jak autorka w przypadku 14-latki :classic_cool: olaboga, "MOJA CÓRKA UPRAWIA SEKS"!!

nastepna matka ktora nie wychowuje tylko drze morde naprawde super autorko super:o TO ZE KAZALAS JEJ SIE DO SIEBIE NIE ODZYWAC NAPRAWDE SUPER POSUNIECIE GODNE DOJRZAŁEJ MATKI bo przeciez usiasc porozmawiac i wytlumaczyc pewne rzeczy dzieku to taka trudna sprawa prawda i jaka meczaca!!!!

Gość torturełe orencz
jak mialam 22lata, przyjechalam do rodzicow na swieta i matka zauwazyla, ze biore tabletki antykoncepcyjne (oczywiscie temat seksu dla niej to temat brudny:classic_cool:)) ). Zauwazyla i rzucila tylko oschle ''od tego robia sie zatory na zylach, pamietaj'' :D:D Podczas mojego 24letniego zywota to byl jedyny raz, kiedy jakkolwiek poruszyla ''TEN'' temat:classic_cool:

Łoł ręce mi opadają. W tym wieku wieku nie wiedziałam, co to seks, a jestem niewiele starsza od Twojej córki (mam niecałe 21 lat). Panie, w tym wieku to chłopacy nas zaczepiali, ale nawet podtekstów seksualnych nie było i jeszcze jej ta bezczelność. No nic stało się, teraz czas z nią porozmawiać o konsekwencjach, jakie się z tym wiążą. I ze spokojem, bo tylko spokój pozwoli Ci zapanować nad sytuacją. A co z Twoim mężem, a jej ojcem. Hmm... Trudna sprawa, ty znasz jego naturę, spróbuj delikatnie.

ja mojej w wieku 23 lat chlapnęłam że jak byłam u gina to miałam USG dopochwowe (co wiąże się z byciem NIE-dziewicą) :classic_cool: Ale oczywiście nie skomentowała tego do mnie, tylko do siostry :O

Gość torturełe orencz
mamusie:) boze bron mnie od takich pomyslow, jakie mialy nasze matki:D

nie no nie wiedzieć co to jest seks w tym wieku i oglądać jakąś ciuchcie to przesada w drugą stronę :D:D ale fakt,lepiej być troche za dziecinnym niż uprawiać seks :P PATOLOGIA i brak szacunku do swojego ciała.Ja mam 17 lat i uważam,że jeszcze dla mnie za wcześnie.Chociaż wiele dziewczyn ma to już za sobą..a jak byłam kiedyś na obozie to tam właśnie 14latka ruchała sie z 20latkiem,którego znała zaledwie tydzień :O

ja tam bez żenady,otwarcie sama nawiązuje z mamą rozmowy O TYM :classic_cool: pytałam ją kiedy miała pierwszy raz,ilu miała partnerów itp. ;) nie wiem co w tym dziwnego,bo właśnie z mamąnormalnie sie powinno o takich rzeczach mówić :D co prawda to zazwyczaj ja takie rozmowy zaczynam albo nawet zawsze..cóż,przełamałam bariere i ułatwiłam jej sprawę :P o antykoncepcji nie musi mi mówić,sama wszystko wiem

Gość torturełe orencz
i wlasnie od tego, zeby dziewczyna wiedziala, kiedy jest na to ODPOWIEDNIA pora sa madre matki. Owszem, zdarzaja sie dziewczyny, ktore sa swiadome, dojrzale, mniej ulegle presji kolezanek, ale sa tez takie, ktore pojda do lozka z wielkiej (w ich mniemaniu) milosci, poczym zostana 16letnimi mamusiami z ojcem NN. I nie ma co udawac, ze dziecko jest za mlode, za dziecinne, zeby rozmaiwac z nim o sexie, bo mozna sie potem naprawde rozczarowac. EDUKACJA!!! ps Nadal uwazam, ze to prowokacja:classic_cool:

myślę autorko,że nie powinnaś być tym zaskoczona..w końcu trudne czasy nadeszły :P no i trzeba było wcześniej z nią rozmawiać i jej tłumaczyć ...teraz to będzie sie buntować i uważać Cie za sztywniare,skoro przeciez koleżanki to robią to jest to normalne więc wszelkie kary uzna za niesprawiedliwe

Gość tyś najlesza ze wszystkich
mężowie nie zdradzają :classic_cool:

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
autorka pisze ze to było wczoraj a dlaczego pisze dopiero dzisej?

Gość AniaMM
Mysler ze w tyej syt kary i nieodzywanie sie nie wiele dadzą. O takich rzeczach trzeba rozmawiac ... najwidoczniej dzisiejsze dzieciaki maja do tego takie wlasnie lekkie podejscie.... porozmawiaj z nią chociaz o niechcianej ciazy... o tym jak ma sie zabezpieczac... bo babcia chyba jeszcze niechcesz zostac?

Ja bym zamknęła lodówkę na kłodkę :D jak jest taka dorosła na seks to niech też idzie do pracy itp. Pozatm dzieci które decydują się na seks w takim wieku nie umieją samodzielnie myśleć tylko idą za stadem głupich baranów.

widocznie żle została wychowana - wina wyłącznie rodziców - tak to jest gdy dzieci wychowy=uje ulica

Gość bojabojaboja
Trzeba było od początku budować odpowiednie relacje z córką, rozmawiać, dać jej przekonanie, że może przyjść do Ciebie z każdym problemem i znajdzie zrozumienie i wsparcie. A teraz będą tylko problemy. Myślę, że to dopiero początek. Najpierw idź z córką do ginekologa, sprawdź jej stan zdrowia, poproś lekarza o małą pogadankę na temat seksu. Teraz jest coraz więcej poradni ginekolodicznych dla dziewczynek, może takiej poszukaj. Ci lekarze mają odpowiednie podejście i wiedzę na temat takich spraw. Spróbuj do córki dotrzec, wytłumaczyć dlaczeg o co robi jest złe i jakie mogą być skutki. I dopiero po załagodzeniu sytuacji porozmawiaj z mężem.

Gość torturełe orencz
dzisiejszy odcinek klanu sponsoruja Delicje:classic_cool:))

e tam młodziez szybko dorasta wazne czy sie zabezpiecza

Gość karate mistrz
powiedz córce, że jak jeszcze raz ją przyłapiesz na seksie to wylatuje z domu. i rzecz jasna wzmożona kontrola rodzicielska.

Gość mejbi bejbiiiiii
dobrze prawisz tam na górze (o zlaniu dupska)

Gość błehh błeh błeh
chyba cie olano:classic_cool:

Gość kaskaem25
córka nie zachowuje się dojrzale ale.. jeśli teraz będziesz zła, naburmuszona, będziesz jej to wypominać to ona będzie się oddalać jeśli już to zrobiła to czas na przełamanie tabu i mówienie o seksie o zabezpieczeniach, o wartościach itd bądź jej przyjaciółką traktowanie córki w tej sytuacji z góry w niczym nie pomoże pamiętaj o tym

Gość daja 100 złotych
Możesz tylko zaprowadzić ja do dobrego ginekologa to uświadomi ją o chorobach i antykoncepcje odpowiednią zaleci bo rodziców raczej nie będzie chciała słuchać. A teraz odpręż sie i zagraj sobie , możesz wygrać 100 do 1000 zł http://www.wygraj100.info/?t=85089649

po prostu szok i porażka Co masz zrobić?? Przede wszystkim nie krzykiem i obrażaniem się. Ja mam dwunastoletnią córkę i sama jestem pełna obaw. Rozmawiam już z nią od wieku 10 lat na temat seksu, ciąży rozwoju seksualnego itp. I myślę ze tylko w ten sposób możesz dotrzeć do córki.

a ja mam pytanie w jaki sposób przejawia się porywczość tatusia dziewczyny? bardzo jestem ciekawa jakie mają kontakty, może jesteście dla niej zbyt surowi tylko wymagacie a mało z nią rozmawiacie?

Gość gość
Jak mąż wróci to niech też ją zerżnie dla równowagi.

Gość gość
Ja stracilam cnote jak mialam 14 lat, bardzo zalowalam. Ale wyroslam na ludzi. Nie unikaj problemu. Porozmawiaj z corka na spokojnie. Stalo sie, ona pewnie sie wstydzi. Nie mowilalabym mezowi, ja bym nie chciala aby moj ojciec wiedzial. Tez mam corke, mlodsza ale mamy takie swoje tajemnice. Ona sie zakoc***e to zawsze mi mowi, mam nadzieje, ze jak bedzie chciala z kims spac to sie 100 razy zastanowi i nie bedzie tego zalowac.14 lat to trudny wiek, ale pokaz jej ze Ci na niej zalezy i ze ja wspierasz. Kazdy popelnia bledy, ona w wieku 30-40 lat pewnie bedzie sie wstydzic, ze ja przylapalas. A jak bedzie miala swiadomosc, ze jeszcze ojciec wie, moze to mocno zachwiac wasze relacje.