Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem ubezpieczona

Chyba umieram

Polecane posty

od kilku miesięcy jest mi non stop słabo boli mnie głowa boli brzuch okres się spóźnia prawie miesiąc (na pewno nie ciąża) zawsze miałam nieregularny ale to już przesada mam wysyp pryszczy po każdym wstaniu mam czarno przed oczami mam mętne siki od kilku dni wodę w kolanie a dziś o wszystkim przesądziła krew w kupie. na poczatku sie przeraziłam i popłakałam ale w sumie co to za zycie. moge umrzec.

tak, PMS trwający kilka miesiecy...

nie jestem ubezpieczona, nie mam pieniedzy, lekarz mnie wysle na tysiac badan. tak tylko sobie napisalam. i tak nikt nie zauwazy ze umre, dzieki za mile slowa.

Nie umierasz tylko złapałas infekcje, która sie rozniosła idź do lekarza dostaniesz leki i bedizie ok. Na badania tak chora na razioe Cie nie dadza tylko wpierw podlecza.

Gość Ewelina18
a moze sie odchudzalas ?

to na co te leki bede brac bez badan? zloty srodek na 'infekcje'? moze i jestem hipochondryczka co nie zmienia faktu, ze wszystkie powyzsze dolegliwosci wystepuja realnie.

no i z cipury wlasnie wyszedl mi robal ,ja serio umieram :(

Gość ocho
moze jestes zarobaczona, szybko do lekarza!!! pasozyty moga przeniesc sie po całym ciele z jelit nawet do mozgu

Gość z cipury
ja tez zaraz umrę ...ze śmiechu:)

Gość Z tym robalem to
chyba przesadzilas. Jak masz na komputer i internet, to masz na lekarza. A krew w kupie nie musi swiadczyc o smierci. Moze to hemoroidy, albo cos ostrego zjadlas, a moze buraki.

Gość ramtamtamtamtam
robal mówisz? to tasiemiec ^^ dowiedział się jakie bzdury wypisujesz na forum, wkurzył sie i poszedł szukać żywiciela na wyższym stadium rozwoju ewolucyjnego

ale jestescie fajni.

Gość inkkkkkkkka
na podstawowoe badania marszem,ale daję głowę że to nerwica,100 procent

Gość inkkkkkkkka
a badania zacznij od morfologii i ob,krew w kale z reguły swiadczy o hemoroidach ,szczególnie żywa,z zoładka jak jest to pojawia się zmolisty kał.

Gość inkkkkkkkka
a nerwice masz napewno dlatego że widze w jakim "klimacie " napisałas post i jak bardzo przyglladasz się objawom.

Gość inkkkkkkkka
smolisty nie zmolisty:)

mam zdiagnozowaną nerwicę jak i depresję i nie jest to krzyk 'UMIERAM!!! RATUNKU!!!" po prostu z dnia na dzień czuję się coraz gorzej, codziennie nowa niespodzianka. badania chyba nie są jakieś ultradrogie?

wiem, czytałam o krwi, oczywiście przeczesałam pół internetu i doszłam do najgorszych chorób. wiem że wyglada to na hipochondrię. krew była świeża i odczuwałam dyskomfort w wc, jakby kłucie w dolnym odcinku.

Gość inkkkkkkkka
morfologia z ob ok 12-14 zł to juz wiele powie.Wiedziałam ze masz nerwice,ja też sówj swojego pozna:) Powiem Ci że lęk nerwicowy może pojawic się w kazdej fizycznej postaci,ja 2 miesiace temu nie miałam siły przejść miedzy kuchnia a łazienką nie mialam sily,czarno przed oczami itd...a badania miałam super.Krew w kale też miałam a to były hemoroidy,mdlałam też kilka miesiecy temu okazało sie ze to anemia,klopoty z miesiaczka tez miałam ,a woda w kolanie pojawia sie wtedy kiedy sie np uderzysz.Jak wziełam antydepresant wszystko prawie ustało,teraz z kolei mam wysoki nastroj i mnie to niepokoi:/ lubię czuć sie dobrze ale naturalnie,nie lubię mieć dodatkowej energii.

Gość inkkkkkkkka
to na bank hemoroidy:) ja juz miałam gastroskopię,wszystko dobrze:) krew z zołądka jest czarna tak mówił mi gastrolog,jest to zupełnie czarna kupa.

Gość taratatata
zrob sobie badanie krwi podstawowe, badanie moczu i kalu, one nie kosztuja fortuny, pozniej wizyta u lekarza z nimi jak cos znajdziesz w wynikach i bedzie dobrze.

dziękuję ale mam 22 lata, już hemoroidy ? :( brałam na wodę w kolanie aulin, 'niesterydowy lek przeciwzapalny' i o dziwo takie leki mogą byc jedną z przyczyn krwi w kupie, tylko ze pewnie bez żadnego bólu- a jesli mnie ewidentnie boli to pewnie nie to...

Gość taratatata
To faktycznie wyglada na hemoridy jelsi swierza krew, aw twojej rodzinie maja klopoty z zylakami albo hemoroidami? Moze to bylo abdrziej szczypanie, to mozesz miec szczeline odbytu, czesto tez sie pojawia przy nerwicy. A nie masz moze alergii wysypek??? Problemow z trawieniem?