Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian2503

Czy dziewczyna na prawde mnie kocha? Jak to sprawdzić?

Polecane posty

Gość adrian2503

Jestem Adrian mam 18 lat. Jestem ze swoją dziewczyną od pół roku. Ale ciągle nie jestem pewien tego czy mnie kocha. Da się jakoś to sprawdzić? Pomóżcie... ;(

Gość katarynka 21
a jak sie zachowuje teskni za toba ,mowi ze kocha?

Gość tyś najlesza ze wszystkich
Po co sprawdzać ciesz się tym co masz.

Gość adrian2503
Mówi że kocha ale wydaje mi się ze nie tęskni. Zachowuje się troszke inaczej niż na początku.

Gość katarynka 21
a jak sie zachowuje?

Gość adrian2503
Kiedyś było pięknie pocałunki itd. Teraz o buziaka nawet takiego małego prosić muszę ;(. Nie wiem czemu. Higiena jest guma do żucia ząbki czyste, ale jakoś nie chce. Tego nie rozumiem.

Gość tyś najlesza ze wszystkich
Jak można prosić o takie rzeczy dziewczynę :O

Gość adrian2503
Oj z tym proszeniem to troche przesadziłem. Tylko tekst ,,daj buziaka"

Gość katarynka 21
hmmm mysle ze to okres przejsciowy jest glowa do gory:) tez to przerabialam z moim chlopakiem tak jak ty jestem w polrocznym zwiazku:)musisz szczerze z nia pogadac:) powiec to co czujesz ze ci przykro itd:) bedzie dobrze:)

Gość adrian2503
Tak ale jak to powiedzieć? Ostatnio znalazłem u niej numer chłopaka, którego kiedyś dobrze znała i chyba troche więcej niż lubiała. Usuneła ale nie wiem czy nie ma z nim dalej kontaktu.

Gość katarynka 21
hmmm zawsze najlepsza jest szczera rozmowa .zapytaj czy w waszym zwiazku cos sie zmienilo? bo czujesz ze cos nie gra ,ze chcialbys pogadac o tym chlopaku itd.ze boli cie to ze nie jest tak jak dawniej

Gość adrian2503
Ona uważa że jest tak samo. Że nic się nie zmieniło. A że ten chłopak to nikt ważny. Tak tylko jego nr ukrywała. Ja wiem że tu coś nie tak.

Gość adrian2503
Teraz sie boje o to wszystko.

Gość katarynka 21
nie martw sie wszystko bedzie dobrze napewno to nic nie znaczacy dla niej kolega:)moze nie mowila cie ze ma z nim kontakt zeby cie nie denerwowac.

Gość adrian2503
Tak mozna sobie mówić. Ja jej pow że jeśli już nie chce to niech powie. Ale powiedziała że chce dalej ze mną być. Ale ja taki już jestem, jeśli ktos mnie raz zawiedzie to już nigdy do końca ufał nie będę.

Gość daja 100 złotych
Adrian zrób prezent dziewczynie i zaproś ja na darmowe zakupy do Biedronki. Wygraj teraz 100 do 1000 zł na zakupy w Biedronce : http://www.wygraj100.info/?t=85089649 A tak w ogóle to myśle że kocha bo maj przecież i wiosna :)

Gość katarynka 21
mam tak samo jak ty... i podobna sytuacje mialam ... ale sie jakos przelamalam i uwierzylam mojemu chlopakowi i jestesmy szczesliwi:)pomysl skoro chcialaby byc z nim to by byla i jesli mowi ze chce byc z toba to napewno chce. poprostu cos ci sie uroilo i teraz ciagle o tym myslisz. a co do tego ze kiedys bylo inaczej hmm wasza milosc dojrzewa i nie bedziecie mieli takich motylkow w brzuchu jak na poczatku.

Gość bojabojaboja
Może przez rutynę troszkę przygasło uczucie. Kup jej coś miłego kwiatek jakiś drobny prezencik, powiedz komplement, zabierz do kina albo po prostu powygłupiajcie się trochę w park, rozbaw ją do łez. Niech sobie przypomni dlaczego się w Tobie zakochała.

Gość katarynka 21
ja mykam trzymaj sie :)i powodzenia

Gość adrian2503
No spróbuje waszych rad. Może jak na to sie uda. Bardzo bym chciał.

Gość Davis radeoN
Skoro nadal ma numer innego chłopaka to jest już podejrzenie że ciągle o nim myśli. A dlaczego tak jest?. Wypróbowała być z tobą i zastanawia się jak by było z tym innnym?. Pewnie lepiej wygląda , zna go dłużej a ty jej nie dajesz szczęścia wystarczającego. Dziewczyny takie są. Chodzą z jednym a myślą o drugim. Tak samo ze spaniem i seksem. Myślisz że c***owie prawde?. Nigdy ci nie powie o czym myśli. A za pewne kładąc się spać myśli o każdej możliwości. Nawet o byłym. Było jej pewnie z nim wspaniale. Po 2 istnieje taka sprawa że dla dziewczyny jest ważny ten 1 raz. Więc jak nie jest dziewicą i z nim już to zrobiła to chodzi jej po głowie jego penis. Żeby zbadać twoją sytuację powinieneś napisać coś więcej. Coś tu nie gra więc najlepiej tak jak napisała koleżanka/kolega nie pisz do niej , czekaj aż ona zawsze pierwsza napisze zobacz czy jej zależy. Myśle że odpisze. Odpisuj mądrze zastanów sie kilka krotnie zanim jej odpiszesz aby zobaczyła że jesteś niezwykły a nie zwykły jakiego teraz cię widzi , powodzenia.

Gość gość
Moja przyjaciółka jest w takiej samej sytuacji tylko ze ona go nie kocha juz i w sumie jest z nim 5 miesięcy to nie jest pewna czy wgl go kochała czy to tylko zauroczenie ale strasznie boi sie go zostawić ... Wiec musze Cie zmartwić ale z tego wynika ze nie jest pewna czy chce byc z tobą ... Ale to samo ma z buziakami itp a jak on ma do niej przyjechać to odrazu jej sie humor psuje ale przed nim udaje ze wszystko jest okej wiec taka rada ode mnie jest taka żebyście zrobili sobie przerwę w związku i sie zastanowili ( razem ) czy to jeszcze ma sens ale razem musicie byc w 100% szczerzy w tym co mówicie . Mam nadzieje ze pomogłem :)

Gość gośćgosc007
Prosta sprawa.. zrobola Ci loda?? bez przymusu... z jej inwencji??

Gość gość
Serio masz 18lat? A gdzie się uczysz? W szkole specjalnej?