Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara20

Maseczka oczyszczająca

Polecane posty

Gość Sara20

Witam! Mam cerę mieszaną i co jakiś czas wyskakuje mi kilka pryszczy. Zastanawiam się nad zakupem maseczki oczyszczającej, jak narazie mam 2 "na oku" Perfecta no problem gryszkowa maseczka antybakteryjna głęboko oczyszczająca albo Garnier 3 w 1i nie wiem którą wybrać. Co radzicie??

mi ta gruszkowa nie odpowiada, a garnier 3w1 jest dosc dobry ale wysusza skore

Gość katar twoj
Ja mam tłustą i mieszaną. Używam produktów Nivea. Fajne są.

Gość Ciekawska/
CO SIE STALO Z TYM TEMATEM O TEJ BIEDNEJ DZIEWCZYNCE NA ZDJECIU? ZLEDZE JE NA NK, widzialam ze wpisala sie mama tej dziewczynki i nie zdazylam przeczytac. Ktos moglby napisac co pisala mama?

Gość kurde,ni eiwem jak wy
pisała, ze nie rozumie tego zamieszkania, ze to zwykłe zdjęcie z wakacji i prosiła, by powiedzieć jej, jak usunąć temat.

Gość zaczytana topiczkiem
mialam ta gruszkowa ale jakos specjalnie nie dzialala jedynie skora byla po niej aksamitna.

ta gruszkowa była ok,a garnier używam,ale jak mi się skończy to zamieniam na inny rodzaj z garnier,ale one wszystkie pomagają tylko z początku-niestety

Gość bojabojaboja
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-24210-opis-Pollena-Ewa-Eva-Natura-Peeling-maseczka-gleboko-oczyszczajaca-Duosaszetka.htm ' Oczywiście natrafiłam na powyższy produkt przypadkiem. Mało w życiu miałam w rękach maseczek, które działały w widoczny sposób. Ten zestaw jest super! Skóra jest mięciutka, gładka i oczyszczona, koloryt poprawiony. Nigdy bym się nie spodziewała, że tak zadziała. A kosztuje grosze. Nie wiem czy istnieją inne wersje niż jednorazowe. Ale to w niczym nie przeszkadza. Takie rzeczy i tak sie robi raz na tydzień.

dla mnie ta duosaszetka jest okropna, jeszcze nigdy w yzciu zaden kosmetyk nie powodowal u mnie takiego pieczenia :o

Gość Sara20
podobno ten garnier działa też na wągry...ale czy rzeczywiście działa??

Gość fcghv
A ja nie wiem, bo nigdy nie miałam problemów z cerą :D Mam śliczną buzię!

Gość perfecta odpada
perfecty nie kupuj, bo moze ci wyskoczyc po niej prae swinstw na buzi, kup nivea albo garnier:)

Gość perfecta odpada
a najlepej kup sobie zel do mycia buzi z koran, naturalny ale bardzo dobrze oczyszcza twarz, mozna kupic w sklepach z artykulami pszczelarskimi, miodami itp., bardz dobry i niedrogi 12zl, po nim nie bedziesz musiala sobie robic maseczek

Gość gość
Używałam Garniera, ale nie wdziałam efektów dodatkowo strasznie przeszkadzał mi zapach:( Testuję teraz maskę oczyszczającą HB i już po paru użyciach coś czuję, że to będzie mój numer 1!

Gość gość
HB to te naturalne niemieckie kosmetyki? Gdzie kupiłaś tą maskę?

Gość kowalskaolla
Dobra jest maseczka węglowa w tkaninie z eveline, bardzo dobrze oczyszcza skórę. Jak się jej używa regularnie, można zredukować zaskórniki, z którymi zawsze miałam problem do tej pory. Kupiłam też szczotkę do oczyszczania twarzy, dużo mi pomogła. Odpowiednia pielęgnacja, to podstawa.