Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój syn ma racje

Mój syn ma piekło pod własnym dachem!!!

Polecane posty

Gość mój syn ma racje

Moi rodzice postanowili że przepiszą mi cały dom i połowe firmy!!! Teraz ja mieszkam w tym domu ze swoimi rodzicami a oprócz mnie moja rozwiedziona siostra ze swoją córką i brat z żoną oraz dwójką swoich nastoletnich dzieci. I zrobiło się piekło bo domu należy już do mnie, ojciec przepisał już to na mnie. A bratowej, bratu i siostrze to się nie podoba. Wyżywają się na moim 17letnim synu. Mój syn już nie wytrzymał i kopnął mojego brata kilka razy w brzuch, kilka razy uderzył moją bratową i siostre w twarz. Ale miał powody, czy wiecie że moja siostra na mówiła swoją córke i córke naszego brata by kłamały że mój syn próbował je zgwałcić, a wiem o tym bo sama słyszałam jak o tym rozmawiały. Syn pobił się już nie raz ze swoim kuzynem, z synem mojego brata. Nie wiem co oni chcą ode mnie i od mojego syna!!!!??

Gość wywal ich z domu
:O:O całą rodzine masz popierdoloną:classic_cool:

Gość errteee
dokładnie jeśli dom jest Twój wywal ich ratuj psychike syna!!!!

Gość właśnie , niech się wynoszą

Gość mój syn ma racje
Oczywiście, zależy mi na tym żeby ich wymeldować. Dużo prościej byłoby gdyby oni sami to zrobili, niestety raczej tego nie zrobią, wiele razy mówiłam im żeby się wynosili, pokazywałam im nawet drzwi. Mój syn kiedyś wziął rzeczy swojego kuzyna i wyrzucił przez okno.

Gość mój syn ma racje
Mój ojciec popiera mnie, nawet zagroził mojemu rodzeństwo, bratowej i ich dzieciom że gdyby kiedyś była w tym domu policja to on będzie zeznawał na korzyść mojego syna.

Gość mój syn ma racje
Wiem, boli ich to że mój ojciec podjął decyzje w sprawie majątku i teraz widząc zachowanie swojej rodziny, widze że mój tata podjął najlepszą dla siebie decyzje w sprawie przepisania domu i połowy firmy na mnie.

Ja to bym miała w nosie ten cały "majątek" .Szkoda tylko twojego dziecka ,bo taka prowokacja może doprowadzić do czegoś złego .Co będzie na korzyść twoich lokatorów ;/

Gość mój syn ma racje
A najlepsze to to że one go wczoraj zwiazały i podobno zgwalciły analnie wibratorem! mojego syna! a on jeszcze tam byl dziewicą

Gość kola kola
niech syn ich nie bije, bądź mądra. Zbieraj dowody ich agresji, nagrywaj co mowią, miej świadków na to co robią i do sądu ich podaj. Raz, drugi, kolejny i będziesz miała podstawy, żeby ich z domu wywalić jeśli są tak zazdrośni, że na synu się wyżywają. Z młodym pogadaj, niech się nie daje prowokować. A oni nic nie zasługują, że rodzice tylko Tobie przepisali wszystko? Prawie wszystko?

Jedno tu jest dziwne ... Twój tata przepisał Ci dom ,a w razie czego będzie stal po stronie swojego syna ... To skoro stoi po jego stronie to po co Ci przepisywał go ;/

Gość kola kola
czytaj uważnie, ojciec stanie po stronie jej syna, nie swojego.

Gość bzdurcia
abcd001 czy ty masz problem ze zrozumieniem czytanego tekstu? ;)

To skoro twój tata będzie stal po stronie twojego syna to nie możesz tego zgłosić na policje ? Raz ,drugi przyjadą i będzie po sprawie ... Bo kiedyś ,aby nie skrzywdzili twojego syna poważnie !

Gość mój syn ma racje
Ojciec powiedział że w przypadku policji będzie stał po stronie mojego syna, za co jestem mu bardzo wdzięczna. Sama nie wytrzymuje, sama podnosze ręke na brata, siostre czy bratową a także na dzieci swojego rodzeństwa. Rodzice dali mi dom i połowe firmy, moje rodzeństwo nie ma powodów do narzekań bo też swoje dostali.

Każdemu może się zdarzyć drobna pomyłka ... Ty się nigdy nie myślisz ?

Gość bzdurcia
nie tylko nigdy, ale nawet przenigdy! ;)

Gość kola kola
Czyli mieszkają u Ciebie w domu tak? A płacą Ci za to? Skoro też dostali swoje, to niech się wyprowadzą od Ciebie.

To skoro coś dostali to stać ich chyba na jakieś mieszkanie ... Jeszcze mieszkają na twoim i takie awantury robią pod twoim dachem ... ?

Gość mój syn ma racje
Tak, takie awantury robią bo nie podoba im się że dostałam dom i połowe firmy, mieszkają u mnie. Oczywiście niedokładają się do rachunków, usłyszałam że skoro ja dostałam to żebym ja za wszystko płaciła.

Gość całą winę ponosi
ojciec bo tak się między dziećmi nie dzieli:O

Gość kola kola
Jak się nie dzieli? Pisze autorka, ze oni też swoje dostali, to jak się nie dzieli? Nie wiadomo co oni dostali. Chyba, że po samochodzie, to mogą mieć pretensje.

To jego było wszystko i miał prawo zadecydować jak chciał ... Ja bym zrobiła tak samo ...

Gość mój syn ma racje
Siostra dostała pieniądze na własny interes i na własne mieszkanie, jednak własnego mieszkania nie chciała kupować. Brat też dostał połowe firmy i też pieniądze na własne mieszkanie. Jednak oni te pieniądze za zakup własnego M wykorzystali na co innego.

Gość kola kola
tak czy siak, Ty z synem źle robicie, ze dajecie się prowokować i dochodzi do rękoczynów. Ja na Twoim miejscu to bym z jakimś dyktafonem chyba chodziła i na zimno ich załatwiła. Tylko co powiesz w sądzie jak sama się z nimi biłaś? Zażądałabym zapłaty za mieszkanie, nie, to do sądu i tak ze wszsytkim, ale bez bójek. Aż komornik do nich zawita za niepłacenie czynszu. Jeśli oni wyskoczą z łapami policja, obdukcja i sąd. Jeśli wyskoczą z pyskiem i intrygami nagraj i do sądu. Spokojnie. A nawet adwokata wynajać, stać Cię chyba, to doradzi co najlepiej możesz zrobić. No kurczę ile można znosić ich bezczelności.

Gość ludzie przeciez to
prowokacja!!!! juz byly podobnego typu żalosne topiki!!! :O :o :O :O