Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(:(:(:(bezradna

pomoze ktos?

Polecane posty

Hej.Od 4 dni mam miesiaczke. Zawsze byla bolesna ale dzis przeszla sama siebie. Od rana nie moge chodzic, stac, lezec, ze o siedzeniu nie wspomne. Bol jest bardzo silny i promieniuje od brzucha az do pupy, takie skurcze ze mam ochote wyc albo umrzec. Wzielam dzis juz 6 tabletek Ketonalu 100 mg ale zadna nie pomogla. Zna ktos sprawdzone sposoby na tak silny bol???

Gość soorw
próbowałaś coś rozkurczowego? no-spę np? Mi zawsze pomagał ciepły termofor na brzuch. A też bolało bardzo.

Biore Ketonal wlasnie dlatego ze nic innego nie pomaga.Zadna No- spa, Apap czy inny Ibuprom. Cepłe okłady tez wyprobowalam i nic :(

Gość soorw
to biedna jesteś :( nie wiem, c ci jeszcze poradzić... ale skoro boli tak mocno, może powinnaś pogadać z ginem?

Moj gin wlasnie na te bole zapisal mi Mercilon. I na wyregulowanie. Zastanawialam sie czy nie isc na Izbe Przyjec ale co ja im powiem?Ze mam okres?:(:(

Gość soorw
wiesz co, może jednak powinnaś... ketonal to silny lek, jak nie pomaga, to coś jest na rzeczy - oczywiście, mam nadzieję, nic poważnego.

odstaw ketanol , nie bierz go tak duzo starsznie szkodliwy jest na żołądek, mi też nigdy nospa nie pomaga, często sięgam po Aponaproxen.. dość silny na receptę lęk. moze wybierz się do ginekologa.. moze coś Ci dobierze odpowiedniego

Gość ja np nie moge zadnych tablet
ek bo i tak wszystko zwymiotuje. Dlatego u mnei to jest na zasadzie " przeczekac bo od tego sie nie umiera" A coś na ból to kłade sie na blecach, uginam nogi w kolanach i tak jakby je rozchylam na bok całkowice. ze z nóg wychodzi takei coś : :P

Gość ja np nie moge zadnych tablet
kurcze...takie jakby dwa złączone trójkąty podstawami :P

Gość olenka94
dasz rade tez tak mialam biore 2 tabletki bardzo silne w połaczeniu. i juz sa mniej bolesne,biore od 4 miesiecy:) weź termofor ulzy troche