Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twojproblemtwoj;p

weekendowy odpoczynek-hotel?

Polecane posty

Gość twojproblemtwoj;p

chcemy z chlopakiem wyjechac na jedna noc. nie mieszkamy razem i chcemy spedzic ze soba troche czasu sam na sam... boje sie ze to bedzie glupio wygladalo. co o tym myslicie?

Gość osaczona_1991
Według mnie to nic złego jeśli naprawdę łączy was jakiekolwiek uczucie . Jeśli chcecie spędzić ze sobą czas hotel to nic głupiego to po prostu pokój w którym będziecie sami tylko dla siebie nikt wam nie wejdzie nie przerwie tej chwili :) A raczej chwil ., Nie krępuj się jeśli jesteś pewna ,że związek jest poważny i jeśli jesteś pewna ,że on traktuje Ciebie poważnie . Pozdrawiam ; ))

Gość twojproblemtwoj;p
jesli chodzi o pierwszy raz to mamy go juz dawno za soba. poprostu zastanawialam sie czy nie bedzie to glupio wygladalo ;))

Gość kondomik
a co w tym głupiego???? choć ja osobiście wolałbym jakieś lokum bliżej natury - las, woda ;) PS. ile macie lat?

Gość maybelline;))))
20 i 22

Gość twojproblemtwoj;p
pisalam z loginu kumpeli ;) ja 20 on 22 ;)

Oj tam ;) Ja pracuję w hotelu i pary które na bzykanko przyjeżdżają to zwykła codzienność i nikt nawet nie zwraca na to uwagi, tylko muzykę na korytarzach wlączamy :) A mamy takich gości którzy są co tydzień :)

Gość kondomik
no to nie ma cie po 15 lat i nie rozumiem dlaczego uważasz, że mogłoby być głupio??????