Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I jak tu byc spokojna...

Podobaja mu sie ukrainki i inne dziewczyny...!

Polecane posty

Witam. Mam problem z moim chlopakiem. Podobaja mu sie inne dziewczyny...jak idziemy ulica, a idzie jakas ladna dziewczyna to on mowi ze ons m sie podoba i ma bardzo fajny tyleczek ;/ tak samo jest jak patrzymy na jakis film...wydaje mi sie ze bardziej go podniecaja dziewczny ktore graja w krwawych horrorach niz ja sama ;/ :( jak patrzymy na jakis horror a graja w nim jakies laski to zaraz slysze dziwne konentarze ktoer mnie wkurzaja... Ostatnio, jakies pare dni temu bylam u niego i siedzial na forum na pewnej stronce...siedzialam kolo niego i czytalam co pisze, a wiec wiem jaki nick mial i ma nadal. Wiec jak wrocilam do domu weszlam na ta stronke tak z ciekawosci, weszlam na forum i widze temat POZNAM LADNA UKRAINKE !! Wchodze na niego i osoba ktora zalozyla ten temat to moj wlasnie chlopak :( pisal tam ze chce poznac ladna ukrainke itd.. Ludzie co sie wypowiadali w tym temacie radzili mu zeby pojechal tam i znalazl taka jaka mu sie spodoba a on na to ze wlasnie ma zamiar tam pojechac we wakacje...i nie bylabym taka zla na niego i wkurzona jakby jechal ze mna tam ale on wlasnie chce tam jechac jak ja bede na wakacjach u mamy za granica :( czyli woli jechac sam i nie wiadomo co robic :( jak wiekszosc osob wie ze ukrainki sa bardzo ladne i niektore dawaja dupy za darmo a niektore za 20 zloty... :( nic mu nie mowilam o tym ze wchodzilam na ta stronke ze znalazlam taki temat i ze wiem gdzie chce jechac na wakacje jak bede u mamy i jakie ma plany wobec tego :( Jestem zalamana dziewczyny. Pomozcie mi blagam. Juz sama nie wiem co mam z tym zrobic. Porozmawiac z nim o tym czy jak ? P

Nikt mi nie pomoze ? :(

Gość ytytuytutuytuttuytuty
nic mu nie mowilam o tym ze wchodzilam na ta stronke ze znalazlam taki temat i ze wiem gdzie chce jechac na wakacje jak bede u mamy - przede wszystkim jak nie mówiłaś jemu o tym, to niby jaką pomoc tu chcesz? Z nim o tym pogadaj.

A co mam mu powiedziec ? "Kochanie siedzialam na tej stronce na ktorej ty siedziales bo chcialam cie szpiegowac ? ! Zobaczyc co ty tam wypisujesz z im piszesz i o czym ? "

Gość samotny_k
A co to za forum? Też chciałbym poznać Ukrainkę ale nigdzie nie potrafię znaleźć informacji ani dyskusji:(

Tak, dokładnie tak masz mu powiedzieć. Powiedz, że wiesz, że pisze pod takim nickiem i znalazłaś to forum gdzie to pisał. Tylko tak możesz sobie pomóc. Bądż stanowcza i żądaj wyjaśnień. PS. Radzę ci jako facet.

Ale ja sie boje ze jak zaczne ten temat to on mi powie ze nie powinno mnie to obchodzic i na bank sie wkurzy i sie poklocimy o to :( Dodam ze on ma 24 lata a ja 18...

Tee, no przecież on sobie chyba całkiem już kpił by z ciebie jakby ci tak powiedział. Nie daj się. Jak z nim o tym nie pogadasz, to sama mu dasz przyzwolenie tym samym na to. Facet jakiś durny, czy jak?

Durny to on nie jest... Jest naprawde fajnym facetem, ale zauwazylam tez ze go nie pociagam, ze nie ma ochoty cokolwiek ze mna robic :( Czasami mysle ze ma jakas inna na boku i ja mu do tych rzeczy potrzebna nie jestem... Nie chce nawet o tym myslec :(

Gość rece opadaja
ale czego ty chcesz? sama piszesz ze sie toba nie interesuje, wiesz ze szuka kogos innego i wiernosc mu nei w glowie wiec jesli oczekujesz wiernosci to daj sobie z tym spokoj a nie stekaj na forum

Gość chłopek z polia;)
i nie rozumiem czemu takie skurwiele mają dziewczyny:/ za jaja takich wieszać!;) powiedz mu, że wiesz i olej go po całości, znaczy zerwij z nim, bo nic dobrego z tego nie będzie