Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiedziałam, że był zajęty

zagadałam do zajętego chłopaka, porażka..

Polecane posty

Miałam dziś sytuacje w ośrodku szkoleniowym: przyszłam i jakiś koleś obok mnie czytał plansze ze światłami Fiata Punto, tak sobie postanowiłam, że się odważe i o coś go zapytam. No i pytam jak się wlącza wycieraczki. Koleś tłumaczy mi konkretnie, podziękowałam i nagle z ryjem do mnie jego laska, że mam sie odpie.rdolić. No to gadam jej, żeby wyluzowała, bo miałam ważne pytanie. A ona przez kolejną godzine stała tam z nim, obściskiwali się i całowali :D[cześć] było chyba więcej par, ale jakoś ostentacyjnie nie okazywali sobie uczuć :) nie wiedziałam, że ten koleś kogoś w ogóle ma.. ;p średnio atrakcyjny był. :)

Gość prosiaczek62
hehe no racja kicha z deka

Trzeba było się nie odzywać ! Też jestem zajęta i rozumiem frustracje tamtej dziewczyny :D

Gość p p p p p p p p p p p p
kobieto, daj na luz :) to ona powinna sie wstydzic bo ty normalnie zapytalas (zamiary niewazne) a ona zrobila z siebie idiotke demnstrujac swoja zazdrosc chorobliwa (bo takie zachowanie to normalne nie jest) a potem ostentacyjnie sie z nim obsciskujac, trzeba jej bylo polecic leczenie niskiej samooceny

wiecie co.. :D zszokowała mnie :P bo ja np. gdy miałam faceta nie przeszkadzało mi jak on sam zaczepiał dziewczyny i z nimi gadal, a gdy jakieś laski jego zagadywały to też nigdy nie wybuchałam jakąś agresją. :) teraz jestem samotna i chciałabym to zmienić... :D hehe ta rozmowa z tym gościem to tylko taka rozgrzewka była, bo nie miałam wobec niego żadnych zamiarów. :) i tak potrzebowałam to wiedzieć. :D i tak zrobiło mi się głupio, że pomyślała, że wyrywam jej faceta :P

Gość dziewczę z kafe
laska jakaś walnięta..

Gość p p p p p p p p p p p p
oj trafilas na szurnieta zazdrosnice z kompleksami, bywa, takie ryzyko jak sie zagaduje do obcych facetow

teraz mam lekki dylemat.. czy jeśli spotkam faceta, który mi się spodoba - czy ryzykować z odzywaniem się, albo mając na uwadze to, że może mieć dziewczynę, lepiej olać sprawę..? :(

mogłaś powiedzieć, że ty masz narzeczonego i nie wylatujesz z pyskiem do każdej panny, która do niego podejdzie :P

Gość no to kicha hehe
jakbyś się do mojego faceta odezwała to bym do ciebie z mordą nie wyskoczyła tylko byś w ryj dostała:)

Gość no to kicha hehe
a tak na poważnie to jakaś szurnieta ta laska że tak wyskoczyła kurcze co ona zaufania do swojego faceta nie ma