Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

faceci lat 30. jakie lubia kobiety??

Polecane posty

Faceci lat 30 :) jakie kobiety ich pociagają? i jakie sa ich kryteria poszukiwan? bardzo zalezy mi na obiektywnej opinii

Gość Seweryn31
ja lubię takie mamuśki ;)

Gość Janusz 32
Proste , takie co dobrze gotują i nie gadają od progu no i żeby cyki miała jeszcze tam gdzie ich miejsce a nie w kolanach.

Gość Marek 28
Ja lubię brunetki o zgrabnych zmysłowych nogach, szaleję za nimi :)

Gość Piotrek 32
Krysia z reklamy Ery jest dla mnie tym czego szukam w kobiecie, mało gada i ma doby cyc.

dla mnie wyglad jest wazny ale nie mam rygorystycznych kryteriow ani jednego szablonu. musi byc to cos w kobiecie. jednak bardzo wazne jest dla mnie ,aby kobieta byla samodzielna, wyksztalcona i ambitna. dobrze jesli ma poczucie humoru i jest lekkim wariatem :)

30 lat do 31 lat i 4 miesięcy.

Moze jeszcze jakies opinie, ajak takieg zainteresowac, zdobyc?? bardzo zalezy mi na pewnym mezczyznie wlasnie w owym wieku:) czy duza roznica wieku przeszkasza?? duza tzn 8 lat

Gość a jjaaaa
Czy w tym wieku szukacie czegoś stałęgo ? czy może jednak przelotnych romansików :-)

Gość ladaco
gdy miałem lat 30 uwielbiałem 20 latki teraz mam lekko lat 50 i nadal uwielbiam 20 a czasami zasadzę jakiejś 13 w jakuzzi :)

no ale to nie jest tak że faceci koło 30, niezwracają uwagi na 20 latki??

ja zaczynam znajomosc z pewna 24 latka, miedzy nami jest 6 lat roznicy. nie wiem czy gdyby nie to ,ze mi imponuje (przede wszystkim) a przy tym mi sie podoba to czy bym zaczynal te znajomosc. co ty mozesz facetowi zaoferowac?

Gość a jjaaaa
No właśnie .. Tylko jak tu poznać na jakiego się trafiło :-D

Gość mikkallianna
Ja mam 24, mój facet 32 poznalismy sie jak on miał 28 a ja 20 czego on szuka w kobiecie? znam go bardzo dobrze ceni u mnie(poza wyglądem, który mu odpowiada) dojrzałość emocjonalną, brak zrzędzenia, poczucie humoru, to że dobrze gotuję, nie jestem bałaganiarą, świetnie dbam o nasze mieszkanko, jestem wrażliwa i umiem cieszyć się z małych rzeczy nie jestem typem kobiety, która swoją uwagę i poczucie samospełnienia koncentruje na przedmiotach (samochod, dom, markowe ciuszki itd) lubię dobre kino, lubię się włóczyć po mieście słuchając muzyki, nie noszę kilogramów tapety na twarzy lubię zwiewne sukienki dbam o ciało ale nie wydaję tysięcy na kosmetyczki i fryzjera-stawiam na naturalność co chcesz jeszcze wiedziec? dodam ze moj 32 latek to wykształcony, rozwijający się zawodowo facet, bardzo przystojny o przeszłości imprezowicza, facet ambitny, mający swoje pasje

Mysle ze zaoferowac mam co:) jak an swoj wiek jestem zaradna, pracuje, studiuje, mam pasje, sama sie utrzymuje, jestem zabawna i inteligentna. Nie chce wygoladac jak samolubna kobieta piszac to, ale ktos zapytal.. i szereg innych rzeczy. Ale to dopiero przy poznawaniu sie, jak zachecic jednak faceta na poczatku mimo roznicy wieku. Kiedy tak naprawde nie zna wnetrza kobiety.. i nie ma sie pojecia jaka ona jest..

Gość mikkallianna
a czy może myśleć poważnie o 20latce? za 3 tyg bierzemy ślub :) i nie jestem typem kobiety bluszcza oraz takiej, która nalega na ślub to on mnie przekonał, że wzięcie śloubu to coś potrzebnego i pięknego

Gość a jjaaaa
Myślę że wielu mężczyzn zrobiło się zwyczajnie wygodnych .. Przejdzie ta 30-stka i faktycznie czasem zaczynają się zachowywać jak nastolatkowie . Nie wiem może się mylę , ale wynika to z mojej obserwacji otoczenia . Za cholerę nie chcą pójść o krok do przodu

Gość Rum-cajs
wiem o tym, że są samotne panny bardzo pięknej urody przytulające kota, ponieważ im się nie udało trafić na swojego są samotni faceci, którym się nie udało, ponieważ bardzo chcieli i dostali przysłowiowego kosza dlatego , że chcieli mieć żonę i rodzinę oraz dzieci Ona nie natrafiła na swojego On nie natrafił na swoją mają szansę aby się poznać i spotkać nawet jadąc tym samym pociągiem ale : On widzi , że Ona ma na palcu pierścionek , chyba zaręczynowy , więc nie podejdzie Ona słyszy, że On rozmawia z kobietą przez telefon i być może rozmawia ze swoją sekretarką, więc nie ma co zaczynać , tak, ogromnie jest dużo przeszkód aby się spotkać a co dopiero dopasować , tragedia :))

powiem z mojego dosw. owa dziewczyne poznalem w necie kilka miesiecy temu. ona miala faceta a ja kobiete. wymienilismy sie kilkoma opiniami. gadalismy o lataniu bo to cos co nas laczy. nie myslalem o niej jak o kims do zwiazku. mimo iz jest atrakcyjna. dopiero niedawno znowu sie zgadalismy na gg. okazalo sie ,ze jej jak i moj zwiazek legl w gruzach. zadzwonilem do niej. glos ktory uslyszalem mnie urzekl... taki madry ,stonowany... wiecej pisalismy... rozmawialismy na skypie. i z czasem im wiecej ja poznawalem tym czesciej myslalem o czyms wiecej. spotkalismy sie. bylo super... nie jestesmy oficjalna para ale mysle ,ze jesli sie ni epospieszymy to moze cos z tego wyjsc. ona jest mloda, inteligentna, studiuje lotnictwo, pracuje w porcie, mam mala coreczke i wielkie ambicje. o takiej kobiecie marza faceci..ale ci madrzy a nie kolesie szukajacy babki tylko do lozka albo do popatrzenia. wiec mysle ,ze jesli macie podobne zainteresowania to roznica nie gra roli

Gość mikkallianna
ja na początku związku powiedziałam mu-słuchaj, nie mam zamiaru po miesiącu deklarować Ci uczuć ani oczekiwać tego od Ciebie, spędzajmy miło czas i się poznawajmy stopniowo nie jestem typem kobiety, która jest zakochana i kocha ponad życie kogoś kogo nie zna doskonale chyba to mu się we mnie spodobało, że nie podchodze do związku naiwnie i nie mówię-kocham Cię ot tak poznawaliśmy się powoli, dokładnie i dopiero po roku gdzieś uznaliśmy, że żyć bez siebie byłoby nam trudno cieszymy się, że nie rzucaliśmy deklaracjami tylko dlatego, że hormony rządziły a wszelkie wyznania uczuć opierały się na doskonałym poznaniu i świadomości siebie nawzajem nasze uczucie uważamy za silne i nie do pokonania, właśnie przez to aha powiem Ci cos taka rada-facet 30letni nie będzie chciał kobiety-obrażalskiej, fochatej, która nie potrafi rozmawiać o problemach związku oraz takiej, która chce go OGRANICZYĆ to chyba podstawa-aby związek uskrzydlał a nie zamykał w złotej klatce

Gość a jjaaaa
A wracając do tematu .. Autorko w moim otoczeniu to mężczyźni 30 i więcej .. Czego chcą ? nie wiem , bo każdy z nich jest inny i wiek tu nie ma nic wspólnego ..Każdy z nich chce czegoś innego .. Pewnie że masz szansę u 30-latka tylko musisz sprawdzić czego on oczekuje .. Jaki jest itd bo czasem w tym wieku są bardzo mali chłopcy którym niewiele potrzeba . Jeden z moich kolegów stwierdził iż on oczekuje od kobiety dobrego seksu i jedzenia i może z nim zrobić wszystko :-D Jeżeli Ci to pomoże

dokladnie. podstawa to zaufanie - jesli go nie ma to wszystko inne nie ma sensu. zarowno ty jak i on musicie miec cos co wam czasem pozwoli od siebie odpoczac :) faceci sa z marsa... nie mozna sie o byle co na nich obrazac ;)

jesli poznasz faceta to bedziesz wiedziala czego oczekuje. inteligentny koles ktory ma jakies wartosci nie odda sie kobiecie za sex i jedzenie :D

Dziekuje za rade :) moze jeszcze jakies sugestie?? jak zwrocic na poczatku jego uwage... aby w ogole zaintrygowal sie młodsza... dodam ze widujemy sie w pracy codziennie, jednak nie znamy sie osobiscie.

no ok.. a jak owemu 30 latkowi dać delikatnie do zrozumienia że wpadł mi w oko?

myslalem ze kobiety wiedza jak to sie robi :P usmiech , spojrzenie, zagadanie.... jesli jednak on tego nie odwzajemnia to znaczy ze nie paralizuje go na Twoj widok

Gość No ja szukalem kobiety
podobnej do mnie...zeby rozumiala moje pasje,zeby czula podobnie. Nie lubie kobiet zbyt mlodych, bo mam wrazenie,ze sa puste i malo potrafia. Nie lubie starszych, bo maja malo energii... No i znalazlem :)

Za sex i jedzenie..hmm taki uklad to nawet nie wchodzi w grę. Uklad bo zwiazkiem tego nazwac nie mozna. Ja raczej przygod nie szukam. Mimo mlodego wieku mysle powaznie o zyciu, wielu sprawach. Czego brakuje moim rowniesnikom. tak zauwazylam..