Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

faceci lat 30. jakie lubia kobiety??

Polecane posty

moja mala mi wprost powiedziala: "przystojny jestes" po czym dodala z szelmowskim usmieszkiem "pewnie jestes playboyem?" :D

Gość mikkallianna
z nami było tak, że widywałam go w mojej ulubionej knajpce, aczkolwiek wstydliwa byłam wtedy i bałam się zagadnąć w każdym razie gdy już 2 tyg się nie pokazywał popytałam tu i tam i wiedziałam jak ma na imie i nazwisko wpisałam w google i miałam jego e mail no a dalej to można sie domyslec za 3 tyg slub :)))

Gość a jjaaaa
No właśnie i tu zaczynają się schody :-D Jak dać do zrozumienia ? Myślę że jakiś uśmiech czarujący .. Mały flircik , sprowokować do poznania , bez większego narzucania

Gość a jjaaaa
falcon pilot -- nie rozumiem :-)

Falcon.. domyslam sie, dlatego bałam sie to napisac, bo wiedzialam ze zaraz mnie ktos obsmaruje... ale taka prawda, nikt nie musi mi wierzyc. Zreszta temat dyskusji był inny.

Gość midribb
mysle ze lubia niedostepne, a przynajmniej ten ktorego ja poznalam lubił zdobywac :)

Gość a jjaaaa
Ale z tym seksem i jedzeniem to są takie żarty .. No właśnie tu jest problem bo mężczyźni po 30-tce mają troszkę inne poczucie humoru :-) i pewnie czasem niejedna z Was mogłaby poczuć się urażona

Mi się wydaje , ze nikt nie lubi latwych panienek. Chyba, ze do jedneg to czywiscie.

Gość Wolvfram
z kobietą po trzydziestce przede wszystkim należy rozmawiać i się rozmawia , to młode siksy uważają , że faceci są tylko do szybkiego numerku i muszą się szybko nadstawiać aby facet nie uciekł przypadkiem :) poziom myślenia pomiędzy maturzystką a trzydziestolatką to jest jak woda wpadająca na koło młyńskie - siedemnastolatka chce być jak najszybciej zaliczona - trzydziestolatka bardzo powoli wybiera sobie partnera :)

Gość a jjaaaa
Z tą niedostępnością to nie do końca tak jest .. Często jak poczują że z nimi grasz to odpuszczą sobie .. Nie każdy z nich lubi takie gierki i ''fochy'' :-)

Gość a jjaaaa
Wolvfram -- masz rację , nawet oddalając zbliżenie trzeba wiedzieć jak to zrobić taktycznie by nie wyszły z tego gierki :-D

Gość midribb
a jjaaaa --akurat wyszlo mi z tym dobrze , wiedzialam kiedy przestac i dalam mu do zrozumienia ze zalezy mi na nim i mnie skrzywdzi jesli chodzi mu o przelotny romans - siedemnastolatka chce być jak najszybciej zaliczona -- trzydziestolatka bardzo powoli wybiera sobie partnera wiekszej bzdury nie slyszalam, po pierwsze nie uogolniaj, po drugie w wieku 26 lat nie wyobrazalam sobie dobierania partnera , to sie po prostu czuje i teraz po 5 latach uwazam tak samo. Jak mozna sobie wybrac do kogos sie cos czuje ? No chyba ze sie nie czuje i oczekuje sie ze kiedys sie go pokocha, cale szczescie ze nie jestem jedna z tych bab

Gość jaaaaa2o
ja nie mogę, miałaś 26 lat a rozum nastolatki :O Kiedy dorośli ludzie się spotykają to chyba normalne że bardzo szybko wchodzi seks ?

Gość midribb
jaaaaa2o--- mysl sobie co chcesz, bardzo szybko seks? tzn co, na drugim spotkaniu ?

Gość a jjaaaa
jaaaaa2o -- bez przesady Szybko pojęcie względne dla każdego znaczy co innego . Szybko to druga randka bądź 3 miesiące spotkań :-D

Gość gość
Ja bym wolalabym facetow dojrzałych, czułych, w wieku 50 lat.