Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiary_nn

JUTRO POLSKI USTNY - sklepy cynamonowe Schulza! motyw drogi!

Polecane posty

Gość winiary_nn

jutro mam prezentacje maturalna z polskiego... ogólnie mam ogromny problem bo do bibliografi wczesniej wpisałam sklepy cynamonowe schulza bo pewna" dobra osoba" mi je poleciła... teraz sie głowie i troje gdzie tam jestś motyw drogi/ podróży/ wędrówki????? bo taki jest właśnie temat mojeje pracy " motyw drogi" PODOBNO JEST TO JAKAS DROGA SLADAMI WŁASNEJ WYOBRAŹNI - ale o co chodzi???? pomóźcie... ja nie mam już siły ;(

Gość tak zasłyszałam .
umieram:( i usłyszałam przed chwilą takie zdanie w tv "wszystko w rękach Boga, to od niego zależy czy sie uda..." ide sie powiesić:(

Gość sdfsdfs
trzeba był wcześniej myśleć. dziś już nic nie zdziałasz. zapisz się na termin dodatkowy od razu :D

Gość mrs.cohen
ja też miałam sklepy cynamonowe w prezentacji tyle że moja była o świecie widzianym oczami dziecka, więc o tej drodze to ja też za bardzo nie wiem o co kaman, ogólnie ta książka bardzo trudna jest do zrozumienia.

Gość winiary_nn
mr. coen to mnie pocieszyłaś.... a co bedzie jak np. oddam bibliografie gdzie beda napisane " sklepy cynamonowe" a o nich nic nie powiem... poprostu je mine... mam oprócz nich mase innych lektór i wierszy i obrazów... nie zdam? odejma mi punkty za prezentacje? czy poprostu z premedytacja zadadza mi pytanie dotyczace sklepów cynamonowych....

Gość mrs.cohen
ale mogę Cię pocieszyć że jest szans że Cię z nich mogą nie zapytać, ja też się bałam pytań o sklepy i jednak mnie nie zapytały :) przecież masz jeszcze inne książki w bibliografii

Gość winiary_nn
no tak mam i to pełno!!! Tylko w tym sek ze ja jutro ogólnie mine te ksiazke i o niej nic nie powiem... co wtedy bedzie????

Gość tak zasłyszałam .
ja dzis chyba nie pójde spać:(

jak nic nie powiesz na ten temat to napewno komisja cie o to zapyta a jak nie odpowiesz na pytanie to ci odejma jakes punkty za to no i wtedy dobrze zebys odpowiedziala na wszystkie inne pytania komisji to odejma ci tylko punkty za to co nie wiedzialas a nie obleja cie Powodzenia

Gość mrs.cohen
no jak masz ich sporo to może nie zauważą, że coś ominęłaś a nawet jeśli to za prezentacje jest jakieś 5 pkt chyba, reszta to odpowiedź więc nie masz się czym martwić ;)

Gość mrs.cohen
jak mój kolega ominął jedną książkę nic nie powiedział i jakoś się specjalnie nie dopytywały, może to dlatego że była mało znana

Gość mikkallianna
masz dziecko... http://www.bryk.pl/teksty/liceum/j%C4%99zyk_polski/motywy/371-motyw_w%C4%99dr%C3%B3wki_w_literaturze.html a na drugi raz ucz sie wczesniej na studiach juz takie cos nie przejdzie, pamietaj należy się -dziękuję

Gość winiary_nn
wiec chyba nie bede mówić o sklepach c. pozatym boje sie ze sie nie wyrobie w 15 minutach... wiec moze komisja pomysli ze ze stresu zabrakło mi czasu.... bo bede spogladac nerwowo na zegarek na koncu... ps. do "tak zasłyszałam" - ja za to ide zaraz... lepiej zebym sie dzis wyspała bo jutro to juz wogóle nic nie powiem na tym ustnym... radze ci to samo, bo jak powiedzisz tak jak wczoraj do 3 to czarno to widze... ZRESZTA WSZYSTKO CZARNO WIDZE!!!! ;( esz.. te głupie sklepy...