Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie imie ma szczescie

recepta na szczęście

Polecane posty

kto mi ja poda?boja nie wiem ja to niektorzy robia,ze zyja w szczesliwych zwiazkach po tyle lat.ja bylam w zwiazku oszukiwana,ponizana,zdradzana.boje sie teraz komu kolwiek zaufac,z kim kolwiek sie zwiazac,zeby znowu nie cierpec.co robicie ,ze jestescie szczesliwi???

Gość p p p p p p p p p p p p
nie uzalezniam sie od innych i nie daje sie po dupie kopac....

czyli jestes egoista??

Gość truskawka26
recepty sa 2: 1. trzeba akceptowac wszystko i najmniejsze rzeczy uwazac za "szczescie" 2. miec w zyciu "SZCZESCIE" nie ma rad typu zrob tak i tak, bo wtedy wszyscy byli by zadowoleni i bogaci.

nie, nie jestem egoistka! Tylko jesli widze ze cos sie swieci to nie czekam z zalozonymi rekami tylko dzialam......

Gość truskawka26
no i zgadam sie w 100% z wczesniejsza wypowiedzia, tylko ze powiedzialabym to troche inaczej NIE WOLNO UZALEZNIAC SWOJEGO SZCZESCIA OD INNYCH LUDZI. prawdziwe ale brutalne: w zyciu nalezy liczyc tylko na siebie!

nie koniecznie "tylko na siebie" bo jest malutkie grono bliskich ktorzy oddali by zycie za mnie a ja za nich i zawsze moge liczyc na nich i odwrotnie.....(gdyby sie cos dzialo)......ale chodzi o to by odrozniac dobre od zlego....

ja nie moge liczyc na nikogo.nie mam nikogo tylko siebie.ani przyjaciol ani rodziny

Gość truskawka26
jest malutkie grono bliskich ktorzy oddali by zycie za mnie a ja za nich i zawsze moge liczyc na nich i odwrotnie - o tym to sie dowiesz gdy bedziesz w takiej sytuacji. malo wiesz o zyciu. ile znam przypadkow w kotrych kochajaca sie rodzina zmienia sie pod wplywem pieniedzy ich braku lub naplywu, choroby itp idp. a kazdy wczesniej myslal ze jedna za druga osoba to by w ogien skoczyla. czlowiek to tylko czlowiek...