Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaaa86

Nie umiem zagadać do nieznajomego faceta:(

Polecane posty

Gość monaaa86

Jestem niesmiala i sama...czasem widze fajnych facetow na ulicy, w tramwaju, ale co z tego jak nawet nie umiem zagdac:( jestem beznadziejna i skazana na samotnosc:(

Gość takion4545
a widzicie jak to ciezko jest

po pierwsze : złe nastawienie. nie mozesz myslec o sobie ze jestres beznadziejna. niesmiałosc nie swiadczy o beznadzejnosci. a jak myslisz ze jestes beznadzijna to jeszcze potegujesz w sobie ta blokade. tak naprawde to wiele dziewczyn ma problem z zagadaniem do nieznajomego faceta, szczegolnie jak wpadnie w oko.. to jest akurat całkiem normalne.. a masz kogos konkretnego na oku? czy tylko tak ogolnie napisałas? bo moze jest ktos interesujacy i samotny wsrod Twoich kolegow?

kup sobie gaz pieprzowy w sprayu. zamiast zagadywać psiknij między oczy, potem plomba, gleba, but i jest Twój

Gość monaaa86
noo ale np.widze fajnego faceta na przystanku który wpada mi w oko i chetnie bym go poznala?co moge zrobic zeby dac mu do zrozumienia ze chcialabym go poznac?usmiechnac sie?

Gość sdfsdfsdf
zagadac

no usmiech to podstawa, tak jak napisał słodko_gorzki. wtedy pokazujesz facetowi, ze jestes otwarta, i ze nie usłyszałby "spadaj" gdyby zagadał. wiec jesli wpadłabys mu w oko to zapewne sam by wymyslił pretekst by zacząc jakas rozmowe :)

na przystanku? uśmiechnąć się, poprosić o rozmienienie pieniędzy,zapytac jak do jechać do xxxx itd itp

musisz niestety zagadac. sam usmiech nic nie da. bo faceci tez maja problem z zagadaniem. radze na poczatek pocwiczyc. np. spytac sie czy ten autobus juz byl. a jesli nie, to czy dlugo facet czeka. przy kilku pocwiczysz, to pozniej bedze latwiej zagadac do konkretnego

*Sami* na przystanku? uśmiechnąć się, poprosić o rozmienienie pieniędzy ,zapytac jak do jechać do xxxx itd itp ----------------------- już widzę jak każdy facet rozmienia jej pieniążki. to już chyba lepiej poprosić, żeby Ci kupił papierosy, albo świerszczyka w kiosku, bo nie masz 18stu lat. :D

Gość monaaa86
tak myslalam aby zapytac niby jak dojechac dokąs tam:D ale jak mi odpowie to jak pociągnac temat dalej?no zeby na tym sie nie skonczylo?

słodko_gorzki --a co w tym dziwnego?nigdy nie prosiłes ludzi o rozmienienie pieniędzy?

Gość eterterter
mona spojrz gleboko w oczka i usmiechnij sie .Stoj tak dlugo az skapuje. jak jest wolny to nie odmowi

na poczatek musisz pocwiczyc na facetach na ktorych ci nie zalezy, bo za bardzo trema cie zerzre. a co dalej. mozesz sie spytac faceta - powiedziec, czy sie nie umowi z toba na kawe, bo chcialabys z kims spedzic czas a rozsadnie wyglada :))

Gość monaaa86
hmm no racja tez rozsądnie wygląda hehe tzn,dobrze mu sie z oczu patrzy:) ja wiem,że czasy sie zmienily i ze dziewczyny tez powinny nieraz zrobic same pierwszy krok bo tak to mogą sie nie doczekac nikogo:-o Jestem atrakcyjna,wiem ze podobam sie facetom a mimo to jestem niesmiala i sama zagadac do obcego nie umiem:(

erereret. nie kaz facetowi sie domyslac. przeciez to najgorsze co moze byc u kobiet kazac facetowi sie domyslac. - nie, nie domysli sie i kropka acha, jak sie spytasz faceta o umowienie sie, to moga bc 3 sytuacje - zgodzi sie - powie ze jest zajety - wystraszy sie i wysmieje cie jakos - znaczy ze nie byl wart i to zwykly burak (dobry test).

joozio - ale faceci często też sami zagadują ;) choc fakt faktem, gdy dziewczyna zagada to ma większe szanse na jakis sukces, bo jak trafi na niesmiałego faceta, to wtedy może się nie doczekać..

*Sami* słodko_gorzki --a co w tym dziwnego?nigdy nie prosiłes ludzi o rozmienienie pieniędzy? ---------------- prosiłem, ale ciężko jest rozmienić banknot o nominale 150zł. ;)

Gość eterterter
mona bedzie dobrze dasz rade :D

Gość monaaa86
na samą mysl o zagadaniu mam pietra:( ehhh dlaczego nie moge byc taka pewna siebie laska jak inne??:(

laski bywają rózne ;) ja nie mam problemów z zagadaniem do kogokolwiek.. na ulicy, przystanku, w sklepie itp. i ogólnie poznaję dużo osób (nie tylko facetów) własnie w taki przypadkowy sposob.. ze albo ja go kogos zagadam, albo ktos do mnie. ale znam wiele dziewczyn ktore mają problem z zagadaniem do kogoś. to jest bardzo powszechne. ktos tu wczesniej pisał, zeby cwiczyc na osobach, na ktorych nam niespecjalnie zalezy. wtedy zignorowanie nas nie bolałoby tak bardzo, jak w przypadku osob ktore nam wpadły w oko. myslę, ze to bardzo dobry sposob.

no tu racja ;) ale w sumie chodzi o takie zwykłe zagadanie tzn pytanie o godzine, o droge itp itd.. a to chyba jeszcze nie kokieteria ;) no chyba ze trafi na desperata, ktory tak się ucieszy, że jakas dziewczyna do niego zagadała i zapytała o drogę, że już poleci do księdza i będzie ustalał datę ślubu ;)

Gość monaaa86
to ja chyba przed zagadaniem do tego kolesia bede musiala sobie porządnego kielicha strzelic:-o

Gość vghv
Ale dlaczego tak koniecznie ty chcesz byc to strona zagadujaca:D Jesli facet na przystanku chcialby cie poznac, to sam by zagadal. Ja nie mam problemow z kontaktami z ludzmi, ale nie wpadlabym na to, aby pierwsza zagadywac jakiegos faceta...

Gość musisz byc odpowiednio ubrana
abys wydala mu sie pociagajaca, kup sobie np. obcisłe skórzane spodnie - to przyciaga uwage i jak juz jakiemus samotnemu sie spodobasz dopiero zagadaj.... a skad jestes ?