Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsGFKW

kosmetyki INGLOT

Polecane posty

Gość jdsGFKW

dziewczyny co sądzicie o kosmetykach INGLOT????????? macie jakieś swoje ulubione i godne polecenia....

Gość KOMANDOSKA
a co z lakierami do paznokci??????? czy tylko ja jestem niezadowolona???????????

Gość Naomi123.1
Witaj, Kosmetyki tej fimry kiedyś byly lepsze, obecnie sie popsuly. Uwazam ze za ta cene to lepiej poszukać czegoś lepszego lub dolozyc kilka zlotych i miec naprawde super. Uwżywałam cieni, ktore starczaly mi na 1 miesiac, teraz przerzucialam sie na inna fimre gdzie za cien place 40zl ale mam go od 8 miesięcy i jeszcze polowy nie zuzyłam - sa bardzo wydajne.

lubie cienie z INGLOTA chociaż nie są moim faworytem a co do lakierów bardzo kiepskie

Gość KOMANDOSKA
ja mam zawsze ten sam problem ze szybko odpryskują, ale uwielbiam odcien 21 i on mi sie zawsze sprawdza;d

Gość wwwrrrrrrrrrrrr
kolory ładne ale trwałośc i krycie beznadziejne, jakoscia nie odstępuja od tych bodajże lovely z rossmana cienie osypuja sie i roluja, w tej cenie mozna kupic lepsze błyszczyki tez beznadzieja kleja sie do szklanek pudru czy podkładu stamtad nie ryzykowałabym po tych doswiadczeniach

Gość KOMANDOSKA
jeśli chodzi o cienie to jestem bardzo zadwolona i potrzafia sie trzymac nawet przez 12 godzin i nie ma żadnych załaman na powiekach. uwielbiam też podkład różwnoważący- doskonale kryje i dopasowuje sie do karnacji

Gość TruskawkowePole
Ja mam roz-spoko,delikatny ale trzeba uwazac bo moze robic plamy jak sie go nieumiejetnie nalozy, puder sypki- jak dla mnie swietny,matuje na dlugi czas,nie ciemnieje i jest bardzo wydajny, podklad-rownowazacy, dla mnie taki sobie, nie kryje w ogole ale tez nie pozostawia smug czy nie odznacza sie przy szyi no i jest mnostwo odcienia,ale wg mnie dla osob bez wiekszych niedoskonalosci.

Mój żelazny zestaw: Podkład - Artdeco Puder brązujący _ Isadora [ W życiu nie miałam tak dobrego i wydajnego pudru] Róż tylko i wyłącznie bourjois -rewelacja. tusz -ciagle szukam naj naj ale jak do tej pory Loreal beauty tubes. Cienie - artdeco.

Gość KOMANDOSKA
jeśli chodzi o róz to używam odcien 59 z serii AMC i jak dotąd nie spotkałam lepszego:) osobiście uwielbia kosmetyki inglota, no może poza lakierami bo szybko odpryskuja ale mam swoje ulubione kolory i z nich nie zrezygnuje nigdy.

Gość KOMANDOSKA
a może któraś z was dziewczyny używa pudru bronzującego bourjois wyglada i pachnie jak czekoladka

Gość TruskawkowePole
OstraSiostra- a co to za podklad artdeco? do jakiej cery? ja jestem obecnie na etapie poszukiwan podkladu idealnego i jak narazie zaden nie spelnia oczekiwan.

Gość KOMANDOSKA
i jakie koszta tego podkładu jeśli mozna wiedziec

Z brązujących miałam jeszcze ziemię egiptu, ale kiepski jak dla mnie, chyba że ktoś ma idealną cerę(bez błyszczenia ). Puder z bourjois -nie miałam przyjemności,ale kiedyś sie skuszę:P Z brązujących polecam z czystym sumieniem: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-18906-opis-IsaDora-Bronzing-Powder-Puder-brazujacy-do-twarzy-i-ciala.htm

Gość ewuniaaaaaaaaaaaaaaaa
Komandoska, tez uwielbiam te kosmetyki ,ktore wymienilas, lubie ich kredki do brwi z grzebyuczkiem oraz baze!! w ogole lubie inglota, mam duzo darmowych rzeczy :D

Gość KOMANDOSKA
kredki do brwi też uwielbiam szczególnei brązową, a skąd msz duzo darmowych kosmetyków

pracuje na stoisku inglota :D:D:D:D

Gość KOMANDOSKA
ewuniaaaaaaaaaaa a skad jestes????? jak sie tam pracuje????? co jeszcze mogła byś nam polecic?????

kiedyś podchodzę do takiego stoiska w galerii, spodobał mi się lakier , chcę [płacić a ta mi mówi ,że on 22 zeta kosztuje :D Myślałam ,że żartuje sobie ze mnie :P

Gość KOMANDOSKA
jak dla mnie lakiery nie warte swojej ceny...

pracuje we wroclawiu w C.H BOREK, zapraszam wszystkie dziewczyny,ktore sa z okolic, dam wam znizki :D a co moge wam polecic, super sa bronzery we fluidzie do ciala, uwielbiam roze,pudry,kredki, blyszczyki ,nie wszystko warte nswojej ceny,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma :P

Gość KOMANDOSKA
ewuniaaaaaaaaaaaaaa ja mieszkam niedaleko wrocławia bo w jaworze i na weekendy przyjezdzam do szkoly czy moge cie kiedyś odwiedzic????? jakiej wysokosci sa to znizki?????

jasne, 25%

bazienka, no raczej a co ty myslisz? przec iez nie bedziemy malowac testerami :D

uzywam tez pensete, cążki lakiery i wszyskto inne po czym nie widac sladow uzytkowania :D:D:D

Gość karolaaaaattttttttttttt
ja używam lakierów do paznokci i cieni do powiek _______________ http://tnij.org/gv7r