Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mileństwo

pytanie w sprawie studiów

Polecane posty

Gość mileństwo

W tym roku kończę 1 rok filologii polskiej ale chce zrezygnować i od nowa zacząć studiować biologię.Mam zaliczone kilka przedmiotów ogolnych (technologia informacyjna, łacina, emisja głosu) i te przedmioty będą też na nowych studiach i moje pytanie brzmi.Czy będę musiała jeszczeraz chodzić na te przedmioty czy wykłądowcy będą mi migli przepisać oceny??? Jeśli rzucę teraz studia to zatrzymam indeks czy nie?

Gość mileństwo
up up

Gość mileństwo
dodam, że chodzi o tą samą uczelnię.

Gość Poprostu Ania
Bezproblemowo bedziesz miala przepisane te przedmioty do nowego indeksu, jesli ocena z nich nie jest nizsza niz 4.

Gość mileństwo
aha to dobrze :D a sądzicie, że dobrze robię rzucając FP i idąć na biologię? Mam już 22 lata ale filologia to jednak nie to :o

Gość eterterter
Dawno temu jakies 10 lat wstecz mialem podobny dylemat bo mature robilem z biologi i bylem dosc dobry. Porozmawialem tu i tam i prawda jest taka ze w Polsce ciezko ci bedzie znalezc prace w kierunku bo przyslowiowe laboratoria sa zajete do emerytury. Chyba ze masz plecy jakies

Gość alfabetagama
tak naprawde to przepisywanie ocen zalezy od wykladowcow.sa tacy ktorzy nnie robia problemow,ale i tacy ktorzy robia.

Gość mileństwo
ale to jest biologia z ochroną środowiska albo też myślę o samyej ochronie środowiska. Uczę się też norweskiego.