Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk00001

czy można iść na wesele w tej samej sukience co rok temu?

Polecane posty

Gość mk00001

dodam że teraz będą praktycznie w całości ci sami goście:) siostry mi mówią że nie i żebym kupiła sukienkę. Ja jednak jestem tzn kobietą noszącą sukienkę tylko kiedy musi;) i szkoda mi wydawać kasy (tym bardziej ze nie mam jej za wiele) na coś co zaloze tylko raz:/ jak myslicie?

Gość myslimy ze niekoniecznie
wszyscy beda pamietac w jakiej kiecce bylas rok temu :P idz w tej.

Gość nadjo czy jesteś jesczze?
zalóż chociaż inne dodatki. no lepiej, gdyby goscie byli inni.

Gość mk00001
a jakbym poszła w komplecie żakiet i spodnie? bardzo rzadko chodzę na wesela i nie wiem czy jest ok jak dziewczyna przyjdzie w spodniach a nie sukience.

Gość JEŚLI BĘDZIESZ MIAŁA
WIECZOROWĄ BLUZKE TO MYSLĘ ŻE OK

Gość helga z syfonu
jeżeli będą ci sami goście to nie idź w tej samej sukiencke bo cie obgadają. Pożycz od kumpeli sukienkę albo kup na allegro używaną za grosze, jak chcesz to ja moge załatwić ci tanią nowa sukienkę bo znam dziewczynę z angli która sprzedaje rzeczy na allegro i już nie raz do niej puisałam jak potrzebowałam jakiejś konkretnej rzeczy, u niej za 50 zł mozesz mieć super nową sukienkę.

załóż inne dodatki - tak jak ci radzono wczesniej , dokup sobie apaszke albo torebke albo zmien buty ... umyj sie umaluj usmiechnij i pomysl ze nie kazdy patrzy na ciuchy niekotry maja to w nosie :) a potem baw sie dobrze ..

Gość helga z syfonu
nie jest ok iść w spodniach bo para młoda moze sobie pomyśleć ze mało się postarałas, że ogólenie zbytnio nie zależało ci na tym weselu (moze to głupie ale znam takie przypadki)

Gość karolaaaaattttttttttttt
załóż fajne dodatki i nie kupuj nowej kiecki , na wesele idzie się zeby się pobawić a nie pokazać ile to kasy nie kosztowała sukienka, panna młoda jedynie musi wyglądać w tym dniu wyjątkowo ___________ http://tnij.org/gv7r

Gość helga to ty pojebanych
znajomych masz skoro widzac dziewczyne w spodniach mysleli ze sie nie postarala na ich wesele :O co ma jedno do drugiego???

Gość helga z syfonu
to było tak, ze rodzina pana modego nie cioeszyła sie z tego wesela, jej rodzinak wystroiła sie , wszytskie kobitki sukinki, fryzjer, makijaż a ze strony Pana młodego same spodnie i zwykłe bluzki jak na codzień. I co nie było by ci przykro, ze tamci na niedzielę do kościoła ubierają sie eleganciej niz na twoje wesele.

Gość JEŚLI BĘDZIESZ MIAŁA
ok, helga, daj namiar na te aukcje szukam fajnej spódnicy na wesele, bo też nie chcę kupować kolejnej kiecki

Gość mk00001
no akurat o aż tak hardcorowe reakcje rodziny sie nie obawiam:) szczeże mówiąc to ja bym mogla iść nawet w jeansach, ale własnie nie chce zrobić przykrości i mamie (ze jej głupio za mnie) i mojej rodzince (bardzo ich lubie). chce iść na kompromis ale ze tak jak napisałam nie znam sie na weselach, nie wiem kiedy przekrocze granice. czy jak załoze spodnie i zakiet to ta granica zostanie przekroczona. dodam tylko ze mam na myśli jakiś fajny elegancki komplet, który potem będę mogla nosić np do pracy:)

Gość biała mewa
a ja zgadzam sie z helga

Gość solitare
Ja bym poszła. Sama nie pamiętam takich pierdół i liczę na to, że inni też. A jeśli nie, to mam ich w nosie :P Jak bardzo charakterystyczna jest ta kiecka? Jak wygląda?

Gość helga z syfonu
jej nick na allegro to monias_mi spoko dziewczyna ma łądne ubrania, napewno mozna sie z nia dogadac, juz nie raz pisałam jej co bym chciała w jakim rozmiarze i ona wystawiała mi taka aukcje, a co najlepsze to zawsze trafiała w mój gust

Gość mk00001
kiecka to tzw mała czarna:)

idz w takiej jakiej Ci pasuje, to tylko wesele w końcu, niektóre laski ze ślubów robią jakieś wielkie halo ;)