Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kari-mata

Szczerze- zawsze ustępujecie miejsca potrzebującym w autobusach i tramwajach?

Polecane posty

Gość paz krolowej
faktycznie- to zawsze kobiety opiepszane a mezczyzni nie. ostatnio siedziala sobie jakis facet 50 lat a przed nim stala babka na kulach- nie ustapil jej. i w ogole dziwi mnie - mowi sie ze mlodziez jest zle wychowana co nie jest prawda. zauwazylam wlasnie ze to nie mlodziez pcha sie pierwsza do autobusow - oni zazwyczaj przepuszczaja kobiety. natomiast faceci wlasnie ok 50 i w zwyz pchaja sie pierwsi i na nic nie patrza:O

Mnie rodzice zawsze powtarzali, że miejsca należy ustępować i dość długo liczyłam się z takim wychowaniem, ale teraz już tak nie jest :O. No ręce mi opadają, jak widzę rozwrzeszczaną, zniszczoną babę, która obładowana siatami z trojgiem dzieciaków pod ręką pakuje się do autobusu i tak mają się rzeczy: jedno dziecko ma różowe włosy obklejone jakimiś słodyczami, drugie irokez i buźke z której wypływają przepiękne słowa, trzecie jest brudne od czekolady, matka sadza je na trzech wolnych miejscach, siaty ładuje im i przy okazji mnie pod nogi, a sama się pluje, że jakim prawem ja siedzę, gdy ona musi stać :O wtedy to mnie kurwica bierze! Albo jedna taka bezczelna, stanęła obok mnie, siaty mi łup pod nogi a sama plecami oparła się o moje ramie i całym ciężarem na mnie :O. Nie ustępuję i nie będę ustępować ludziom, którzy tak się zachowują.

Ja nie ustepuje. Po Pierwsze płacę za bilet tyle samo co inni więc nie widze powodu żeby rezygnować z siedzenia. Brzuchata lala mnie nie wzrusza. Ciąża to nie choroba tylko własna decyzja (można nawet zaryzykować stwierdzenie, że to fanaberia albo kaprys bo przecież nie każda musi być w ciąży. Ciąża to nie powietrze - moza bez niej zyć). Czasami puszczę jakąś naprawde ładną i fajna laskę ale musi byc naprawde zjawiskowa. A starzy ludzie nie wiem gdzie tak tłumnie jeżdżą z samego rana.

Gość fggfgfgfgfgfgf
Starszym sympatycznym staruszkom zawsze, ludziom z dziećmi nigdy

Gość ................loiujhygt
dlatego nie jeżdżę autobusami tylko wolę dupę wozić samochodem, i korki na pewno są lepsze niż te stare śmierdzące baby. fuuj. kiedyś taka jedna mnie zaatakowała w tramwaju, że jak śmiem siedzieć, gdy ona stoi nade mną, myślałam, ze padne ale nie ustąpiłam.;/

Gość tlenofon
teraz to ja już dla świętego spokoju stoję w tramwajach, ale tych pierwszych kilka lat mojego obcowania z miejscami siedzącymi nie wspominam najlepiej. młode babki z dziećmi - dzieciak wsiada z lodem, ujebany na gębie i koszulce, lata na wszystkie strony mu ten lód i chlapie ludzi wokół, a mamuśka z gębą, że chamstwo, bo dziecko musi stać, a święte krowy siedzą. chamstwem to chyba jest pakowanie ujebanego dzieciaka z lodem, żeby brudził innych :o to taki przykład dla zobrazowania głupoty niektórych matek, co się czasem potrafią popisać niezłym językiem przy małym dziecku. starsze babki - trzy grupy, czyli takie którym nic nie jest, ale udają, te, którym nic nie jest, ale myślą, że z racji wieku mogą jeździć po wszystkich, którzy siedzą i te którym rzeczywiście coś jest i czasem siedzą cicho, czasem ponarzekają. ta druga grupa chyba najgorsza, bo z ich ust słyszałam zawsze najgorsze mięso :o do babek w ciąży nic nie mam, bo się jakoś szczególnie nigdy nie pluły, ale zdarzają się naprawdę patologiczne przypadki. ale nic mnie tak nie wkurwia jak faceci, pół tramwaju obsadzonego facetami, wchodzi kobieta, nieważne czy młoda, czy stara, z siatami, czy bez ale żaden nie podniesie dupy. myślałby kto, styrani książęta :o