Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona..

Uratuj psa lub kota ze schroniskaa przed utonięciem!! /Kraków

Polecane posty

Krakowskie schronisko dla zwierząt jest zagrożone zalaniem! Mogą utonąć zwierzaki! Jeśli możesz zabrać do siebie na kilka dni jakiegoś psa lub kota to weź smycz albo sznurek i jedź na ulicę Rybną. Każda smycz się liczy!

Sam się utop bucu... Uwierz mi że mając wybór ratowałabym psa niż takiego człowieka jak Ty :)

Sprawiedliwość nierychliwa, ale sprawiedliwa będzie :)

Gość natka*
A szkoda, bo gdybym miała do wyboru jakiegokolwiek zwierzaka i ciebie, to zgadnij kogo bym wybrała do uratowania :)

Szkoda, że nie jestem z Krakowa....biedaczyska:( w Rzeszowie schronisko daleko od rzeki i ma się dobrze.

Gość ekhm....
Ona.. dobrze ze juz nie masz w stopce tego swojego zdjecia se spinka :)

Gość .CCC
Biedne zwierzaczki.Jaka szkoda nie nie mieszkam w tych okolicach.Na pewno bym wzięła . Co niektórzy ,to jesteście gnoje.

Ja też bym wzięła....ale z innego miasta to nie ma sensu chyba:O Krakowiacy powinni się zmobilizować

Moderacja z kafe mi zapłaciła za usunięcie zdjęcia, bo mieli przeciążenie serwisu że za dużo weejść :classic_cool: Ja wszędzie gdzie mogę piszę, jutro wracam do Krakowa i jedziemy z koleżanką do Wieliczki, bo tam w schronisku kojce zjeżdżają z górki bo się ziemia osuwa :o

Gość .CCC
ONA.. masz kochana wielkie serce.Błagam pomóż tym zwierzaczkom.Widzę strach w ich oczach. DZIĘKUJĘ....................