Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Metii84

przyjecia do zerowki, mam pytanko

Polecane posty

zapisalam corke do zerowki, dzis dostalam smsa ze zostala przyjeta i ze jakies dodatkowe info na stronie edukacjii. Zajrzalam i tam jest wyszczegolnione co w jakim terminie nalezsy zrobic. I jest tam, ze od 20 maja nalezy zlozyc oswiadczenie woli rodzica, przeszlam sie do tej szkoly i tam tez wisia kartka z taka informacja..i teraz niewiem, ja takie oswiadczenie pisalam przy oddawaniu podania i zlozylam razem z nim. Czy mam znowu zlozyc??Bez sensu, jak jest u was czy moze jak bylo, tez juz skladaliscie cos takiego wraz z podaniem?

Gość o niiiiiiiiii
Piszesz oświadczenie woli,że mogą pobrać organy Twojego dziecka!

ojej....pytam powaznie powaznych ludzi, za takie odpowiedzi dziekuje

Gość o niiiiiiiiii
A nie możesz zadzwonić do zerówki i zapytać,czy jeśli już składałaś,czy jeszcze raz musisz??? A tak na marginesie,to o co w tym oświadczeniu chodzi???

zadzwonie ale najpierw chcialam zapytac jak bylo u was...jesli nic sie nie dowiem to bede zmuszona zadzwonic choc uwazam ze juz chyba skladac nie musze. To bylo oswiadczenie ze zgadzam sie zeby dziecko uczeszczalo do tej szkoly, chyba...juz nie pamietam dokladnie. Moze jest tu jakas mama co tez zapisala dziecko do zerowki lub 1 klasy od wrzesnia??

Gość o niiiiiiiiii
A po co się to piszę?Przecież wiadomo,że skoro zapisałaś dziecko do szkoły to się zgadzasz,żeby do niej uczęszczało.

no niewiem, trzeba i juz. Tzn jak wspominalam juz to nie pamietam dokladnie co tam sie pisalo, ale chyba wlasnie to