Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassandraX

15 lat i będę mamą

Polecane posty

Gość kassandraX

Witam. Mam 15 lat i jestem w 3 miesiącu ciąży, wszystko dlatego bo kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Boję się porodu i chyba nie chce tego dziecka...może będzie lepiej jak je usunę albo poronię? Nie chcę zje***ać sobie życia przez tą śmieszną ciążę i dziecko;/;/ Mój chłopak ma 19 lat i mi powiedział, że jeśli nie usunę tego dziecka to on ze mną zerwie:(( rodzice mnie jeszcze nie wyrzucili z domu to dobrze. albo się upiję do nieprzytomności i wtedy poronię? co mam zrobić??

Gość Fliper23
nawazylas sobie piwa, to teraz musisz je wypuc:)

Gość skoczyć z 10 piętra
na pewno poronisz :-)

dziecko i na co ci było się bawić w dorosłą? teraz tylko poniesiesz tego konsekwencje. masz za swoje

Gość załóż kolejny oryginalny topic

wymień sobie mózg.Śmieszna jestaś Ty,nie uczyli Cię,że uprawiajac seks mozesz zajsc w ciąze?

Gość jpkuuulo
moja kumpela urodziła w wieku 15 lat,dziś z córką są najlepszymi przyjaciółkami i wszyscy jej zazdroszczą,bo ma już odchowane dziecko ,a jest jeszcze młoda i sobie podróżuje i imprezuje z mężem.Pogadaj z matką,na pewno cię nie wyrzuci z domu,na pewno ci pomoże

Gość majkapoprostu
Było pomyśleć wcześniej,a ten Twój chłopak to jakiś idiota. Jak mu się chciało bzykać i nie uważać to niech teraz pomyśli,że to dziecko trzeba wychować! A Ty też jesteś pusta,bo co jest dziecko winne,że chcesz usuwać? Ajjjj dzieci rodzą dzieci w tych czasach