Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PsiaraHEL

Pies na plaży-Hel-Help

Polecane posty

Gość PsiaraHEL

Witam. Planuję wyjazd nad morze. Prawdopodobnie będzie to Hel. Pod warunkiem że będę mogła zabrać tam ze sobą swoją psinę. i tu mam pytanie do mieszkańców Hela lub stałych bywalców. Jak to jest. Czy można spacerować z psem po plaży. Niby jest zakaz no ale.... A może jest tam jakaś niestrzeżona plaża po której można do woli spacerować z Kudłatym.

Gość njbn
w Sopocie ludzie spaceruja z psami, takze na Helu pewnie tez. Wez tylko jakis worek jakby zachialo mu sie kupy..

Gość psianka
Odpuść Hel. Jest takie fajne małe miasteczko letniskowe nad morzem- Rowy, niedaleko Słupska. Rowy są przyjazne psom- nie ma problemu z wprowadzaniem psa na plażę czy do restauracji tudzież ogródka restauracyjnego. Jest tam mnóstwo właścicieli z pupilami, od małych yorków przez labradory po wielkie dogi niemieckie. Oczywiście trzeba zachować podstawowe zasady kultury i sprzątać po piesku, jak również uważać, zeby nie obsikał zamku czy babek zbudowanych przez dzieci ( widziałam na własne oczy).

Gość msjndjdjd
Ja na każdy wyjazd nad morze zabierałam swojego psa. Bylam już z nim w Sopocie, we Władysławowie i w Chłapowie i nie było problemu z zabieraniem go na plażę, chociaż jak miałam zamiar cały dzień leżeć na plaży to zostawiałam go w pokoju i kilka razy robiłam sobie przerwę i zabierałam go na spacer bo biedulka cały dzień w słoncu nie wytrzymałby więc spał w pokoju :) Widziałam, że ludzie zabierają swoje psy na plaże więc chyba nie ma problemu ale pamiętaj żeby zabrać jakiś woreczek czy coś jak pieskowi się zachce robić na plaży bo nie ma nic gorszego od wlasciciela ktory nie sprzata po swoim psie w takich publicznych miejscach

Gość od maja jest zakaz
spacerów po plaży z psem- za to są mandaty!

Gość taaa zakaz byl zawsze a i tak
ludzie chodzili z psami na plaże i nikt nic nie mowil

Gość .CCC
NAWIGATOR_____________jest z Helu.Jego spytaj.

Gość od maja jest zakaz
w Gdańsku jest wyraźny znak zakazu i ludzie wiedzą, ze nie można wprowadzać psa. Ktoś, kto to robi jest pozbawiony wyobraźni

Gość a bo ja wim

Gość co do srania po plażach
to mam co nieco przeciwko małym dzieciom sikającym ostentacyjnie do wody (wiadomo, że pewnie i dorośli to robią, ale nie trzeba tego robić tak demonstracyjnie) lub rodzicom podmywającym w jeziorze zasrany tyłek dzieciom po zmianie pampersa - nie mam nic przeciwko dzieciom na plaży, niech też korzystają, tylko kulturalnie i czysto. Podobnie psy - jeśli właściciel zbiera po nich kupy to nie mam nic przeciwko.

Gość cgfghfgn
byleby by kupy nie zostawił

Gość Gonia49
Nie polecam pieska na plazy w Sopocie. 1-go maja zostałam zatrzymana przez straz miejską .Skończyło sie na pouczeniu . Najśmieszniejsze jest to ,że przy wejsciu na plażę sa wielkie reklamy i gdzieś w srodku tych reklam bardzo mało widoczny znaczek o zakazie wprowadzania psów na plazę.Pojechałam do chłapowa gdzie piesek sie wyszalał.

Gość trrradycja
Co do kupy - oczywiscie, worek trzeba miec. Ale sikanie? A bachory non stop lejące w piach to jest w porządku? Ja bym na Hel psa nie zabierała, za mało miejsca na to, zeby znaleźć odosobnienie i co parę metrów bedzie ci ktoś robił niemiłe uwagi. Wybierz lepiej jakąś mniejszą miejscowość, gdzie jest bardziej dziko, tu ci juz ludzie podali, gdzie mozna z psem, ja sie nie znam, bo nigdy z psem nad polskim morzem nie byłam (a bardzo bym chciala)

witam wybieram się z psem w tym roku nad polskie morze chciałam zapytać czy w Chłapowie można wejść na plażę?

Gość gośćAga
Również interesuje mnie Chłapowo i wejście na plazę z pieskiem. Proszę o sprawdzone informacje.