Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1natka6

Potrzebny mi wierszyk!!:P

Polecane posty

Na temat Porządkujemy i odnawiamy lasy musi sie rymowac i miec tak 6-12 linijek plissss

Gość januszek bedzie wniebowziety
no to Ci doyebał :p

Musimy posprzątać nasze piekne lasy bo wiecznie tam śmieca jakies kutasy puszki i butelki w okolo rzucają tak samo kondomy gdy sie juz zruchają. Chodzą pijane i sraja po krzakach potem las cały w grzybach papierzakach. Dlatego musimy sie do boju zagrzewać zebrać sie razem porządki odjebać. A gdy las ze smieci pieknie oczyścimy klapniemy w zagajniku i sie nawalimy. Wywalim te śmici gdzieś w kwiaty paproci a potem przyjdą sprzątac kolejni idioci :classic_cool: 🌻

no Diabeł aż piekełło zadrżało od Twojej iście mistrzowskiej dziś weny :classic_cool:full szacun Kolego :D Chamie-a Ty gdzie żeś się szffendasz daleko ode mła???ma love do Ciebie usycha z tesknoty :P:P:P😍Ty wiesz,ze Ty i tylko TY :D:D

Chamie moj jedyny😘 to mnie tak zimno a Ty nawet kołderrą swoją nie ogrzejesz :( płacze po Tobie w dzień i w nocy :( chooo no do mię 😍najdroższy 😍:D

niewdzięczny Ty :P ogrzać mię nie chcesz :P to ja zabieram swój ogon i rogi i ide dręczyć realnie :Dcmok😘

Cham ma pełny barek Diable:D dlategoż obawia się chętnych jego opróżnienia...:D gdybys wiedział ,co tam Trzyma ...:D

jak widać Cham pozwala na odsprzedanie mnie😭;) a Jasiek posiadasz Diable?bo wiesz...bez niego snu ani widział ani słyszał :D

no co za Łobuz:D:P :D:D Chamie-założę dzis Twoj fan Club :D co Ty na to???Będę swawolnie Cie reprezentować :D

że ja sama?pod tą pierzyną?? a Wy na dywanie?? razem??poniewierać sie procentowo???to jaki ja bede miec z tego pożytek???:D

może byc mały problem czasowy Chamie moj kochany:O bo się nie rozdwoję :P:P:P alle możemy ponegocjować :P czyja część dla kogo :P:D

dobra chłopaki😍ja seriosko w real...bo znow oberwe za notoryczne spóźnianie:O pamietajcie-za kołnierz nie wylewac :P:D😘😍:classic_cool: