Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinooka z rynsztoka

sesja sesja, uczyc sie nie chce i tylko rozmyslac o pierdolach

Polecane posty

oblozylam sie ksiazkami do pisania magisterki, do nauki prawa karnego, i trafilam przy okazji na pamietnik pisany w gimnazjum (!) jak to sie pierwszy raz zakochalam w zyciu, i to na zaboj. ło matko, zal czytac to, ale tak sobie mysle, tyle lat minelo, doroslam, zmadrzalam, ale takiej milosci jak ta, to juz nigdy nie przezylam ech to byly czasy

Gość ekhm....
prawo karne i mgr to na ktorym roku jestes ?? chyba ze mgr z karnego sluchaj na jakiej uczelni studiujes zi powiedz mi jak wygladala u was nauka procesu karnego pluc cywilne - rodzinne rzeczowe spadkowe tzn czy egzaminy znosne jakie ksiakzi ile materialu jaka zdawalnosc i ile przecietnie nauki na to student musial poswiecic?

ile nauki to zalezy od wykladowcy, ja mialam wyklady z karnego przez 1 semestr, nie chodzilam, tylko na cwiczenia, ktore daly mi o wiele wiecej niz wyklady. egzamin byl ustny i to byla loteria, mozna bylo umiec wszystko ale krzywo sie spojrzec, i pala, a mozna bylo nie umiec nic, ale zagadac o pogodzie i nawet 5 wpadalo. teraz mam karne wykroczen, i egzamin pewnie podobnie bedzie wygladal. aa i jestem na UG, wiec ksiazki tych wykladowcow glownie no i KK na pamiec. ale ja tu chcialam o milosci sprzed lat a nie o prawie karnym ;(