Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ogame

upierdliwe telefony

Polecane posty

mam problem nęka mnie parę numerów telefonów(dzwonia i się nie odzywają) to numery stacjonarne, jak moge znaleźć właściciela? możer jest jakaś stronka internetowa na której wpisuję numer i wyskakuje mi właściciel??? mam też problem z jednym "wulgarnym" numerem tel komórkowego, jak moge zlokalizować tego człowieka? i co to za sieć wogóle? oto numer 725271991 proszę o pomoc, dziękuję z góry, pozdrawiam :)

Gość karolinapaowpo
mysle ze nie ma takiej strony, na bank jej nie ma:). ale moze zapytaj w swojej sieci w biurze obsługi, albo policje.

a jeśli chodzi o stacjonarne?? też nie ma takiej stronki??? może ktoś ma pomysł inny niz policja?

Gość karolinapaowpo
ksiazka telefoniczna? moze jakims cudem (mało prawdopodobne) mają na poczcie ksiazke tel w wersji elektronicznej i tam poprzez wyszukiwanie numeru moze znajdziesz.

stacjonarne można sprawdzić o ile nie są zastrzeżone ,tylko nie pamiętam co to za strona Kiedyś też sprawdzałam komórkowy chyba z plusa ,ale no też nie pamiętam co to za strona była no i był to numer abonencki z tego co pamiętam ze zwykłej karty simplusa chyba nie sprawdzisz czy tak z tak taka i innych

ja tak miałam, ale jak zaczęłam rozmowę od przedstawienia artykułu 107 (kodeksu wykroczeń - ale tego nie musisz dopowiadać) i powiedziałam ile za to nawet grozi, to telefony się skończyły.

no dzięki za informacje, szkoda tylko że nie wiesz co to za stronki były

te numery nie odbierają :( ja nie chcę zablokowac, tylko dowiedziec się kto to jest!

Ja znam tą, do mnie też dzwonił kiedyś ktoś z domowego, i to 7 dni w tygodniu po 2-3 razy, jak się odebrało była cisza albo jakaś rozmowa.. Wkurzyłam się i również postraszyłam podanym wyżej paragrafem. Od tamtej pory cisza. A korzystałam z tej strony i niby to oferta plusa była, w co zwątpiłam... http://www.ktodzwonil.pl/

*Ja znam tą stronę.... Tak miało być na początku:P

z różnych numerów dzwonię na ten numer komórkowy, i nikt nie odbiera a chcę dowiedzieć się co to za osoba, bo ja jestem posiadaczką 3 numerów tel(w tym 2 karty), i ta osoba na wszystkie 3 numery jakieś hamskie teksty pisze, a w posiadaniu wszystkich tych numerów są 3 osoby zaledwie, i to żadna z nich, jakaś śmierdząca sprawa, jestem już wkurwiona calym tym zajściem

jak na złość ta stronka mi się wiesza :((

"Nalezy do sieci:Nieprawidłowy numer" ale wał!!!! kurwa mać, a pieprzona szmata/szmaciarz przecież słał mi z tego numeru smsy

ja mam iśc do swojego operatora i przedstawić sprawę i mi podadzą kto to jest?????

Gość Johny Canada
ten numer nalezy do Plusa

Gość Janek 0000000
no nie bardzo jest ochrona danych wiec nie podadza ci a nie mozesz zablokowac te numery jesli masz tel komorkowy tam jest taka opcja

Ostatnio były aż dwie duże sprawy w mediach o tzw. stalkingu, jedna laska dręczyła lekarza telefonami, smsami i obrażała go na necie (na kafe też :P). I drugie - kobieta ledwie żyje bo całymi dniami i nocami dzwoni do niej telefon, a nr nie może zmienić bo to służbowy i ona pracuje przez telefon....