Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fran_clin

Pytanie do dziewczyn ktore maja faceta

Polecane posty

Gość fran_clin

prosze o rade - gdyby spodobal wam sie inny facet niz wasz to co by musiał robić żeby was odbic? drugie pytanie jest takie - jak byscie wy sie zachowywaly. czy by musiał wykazywać większą inicjatywe niż w przypadku gdybyscie byly wolne?

Gość kardashia
Powiem Ci na swoim przykladnie.Mnie by zaden dla mojego chlopaka nie odbił i mysle ze powiedziałyby tak wszystkie dziweczy6ny ktorym na chlopaku naprawde zalezy i nie zwracaja uwagi nawet na mekaprzystoinych i boskich chłopaków... No ale jesli juz miałabym sie postawić w takiej sytuacji to mysle,że na pewno by musiał wykazać wieksza iniciatywe niz gdyby była wolna bo bym musiała wiedziec czy jest wart tego zeby zucic dla niego swojego faceta.

Gość kardashia
A co by musiał robić? hmmm cięzkie pytanie... to zalezy czego nie zapewniałby mi mój facet a czego ja bym pragnela

Gość Cheryll
U mnie to nawet nie ma opcji. Bez wzgledu jaki przystojny, blyskotliwy i z jaka inicjatywa. Jestem zakochana, a wlasciwie kocham i jestem kochana, mam swoja polowe i nic mi wiecej do szczescia nie trzeba.

Gość bojabojaboja
Tak jak zauważyła koleżanka to zależy. Jak związek nie opiera się na silnym uczuciu i przywiązaniu, to za wiele nie musiałbyś się starać, zaprzyjaźnić się, trochę pobajerować. Bo jak kobita jest w szczęśliwym związku, to szybko Cie zgasi i zanim zaczniesz cokolwiek kombinować, to będziesz uświadomiony, że nie masz co próbować, bo i tak nic z tego.

Gość kardashia
wlasnie o to samo mi chodziło o czym pisze koleżanka wyżej ;) Ja ich związek jest slaby możesz próbować wtedy dobrze pobajerujesz i jak jej się spodobasz to masz spore szanse ,że albo go zostawi albo zwyczajnie nie zostawi ale bedzie zdradzala... No ale jesli jej związek jest silny to nie masz szans nawet jesli na glowie staniesz

Gość kobiecakobietkano1
Może nie jestem w oficjalnym związku, ale cos tam sie tli... i powiem Ci, że zaden inny facet oprocz mojego D. nie ma zadnych szans, moglby stanac na rzesach nago i tez nic, totalne zero. I fatk faktem jesli kobieta nie kocha to wystarczy, ze podejdziesz i z usmiechem zaproponujesz kawke.

Gość ivvvvvvvvvv
Tak, jasne - wszystkie laski kozaczą jak siedzą przed monitorem. Ale jak w realu trafi się naprawdę przystojny oraz chętny facet, to każda rozchyli szparę. I wtedy poprzednia jej "miłość" schodzi na drugi plan, bo pojawił się Józek, "przy którym dopiero zrozumiała, czym jest PRAWDZIWA miłość"... oczywiście do czasu, aż trafi się zawodnik jeszcze lepszy od Józka...