Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holha hola

Kto chce pogadać o swojej miłości lub nieszczęśliwej miłości? Zapraszam :)

Polecane posty

Gość holha hola

mówcie wszystko co chcecie :) w kim się zakochałyście? z wzajemnością? a może nie wiecie tego, bo chłopak wam jeszcze nie powiedział "kocham", ale daje różne znaki ?:P

Gość jullia123
chłopak, który wydawał mi się ideałem, po wspaniale spędzonych chwilach stwierdził, że nie chce się wiązać... to moja krótka historia:(

Gość Monika_91
hm mój luby jest kobieciarzem. Bajeruje połowę dziewczyn:/

Gość myslaca:)
a moj ma mnie gdzies,nie chce ze mna wgole gadac bo wszystko inne jest wazniejsze, a to praca a to kumple a to znajomi,mam tego dosc;/

Gość gdfdgdgdfdgdfgddfg
Zakłada głupia pipa jakaś jakiś byle jaki temat a france będą się rozpisywały. Śmieszne. Jakiś tam temat każdy może rzucić i dodać: Czekam na dyskusję, zapraszam do dyskusji ;) Autorce się nudzi, czy jak?

Gość vintage676767
skoro nie podoba Cie się temat to po co się wypowiadasz może niektórzy chcą sie podzielić tym co ich spotkało, takie wygadanie się w przypadku nieszczęśliwej miłości pomaga

Moj facet powiedzial ze jak go zostawie to sie zabije.Do tego szkole zakonczyl po gimnazjum. Nie ma pracy i wyksztalcenia. Pisalam to juz w swoim temacie ale moje zachowanie tylko zbulwersowalo reszte uzytkownikow. Jestem z nim i kocham go