Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede marzyć

chce faceta sportowca!

Polecane posty

Gość bede marzyć

sama bardzo lubie spedzac aktywnie czas, nie jestem domatorką, sport poprostu uwielbiam... wszystko co jest zwiazane ze sportem... chciala bym a bym moj facet tez podzielal moja pasje...marzy mi sie facet z ktorym moglabym pobiegac, cwiczyc albo pojsc na basen... takiego wlasnie chce :)

Gość bede marzyć
Ciebie Darker akurat nie musi :] twoja fatyga odpisania była zbedna :]

Gość bede marzyć
chyba od tego jest forum zeby sie wypowiadac...mozesz juz isc dalej sie frustrowac

Gość Piotr2301
O to widze ze cos nas laczy pasje...BO ja wlasnie z biegania wrocilem i mowie posiedze przed kompem troszke:-) oj tez taka aktywna dziewczyne bym chcial.a nie lenia kanapowego..

Gość bede marzyć
pzreciez nigdzie nie napisalam ze to jest najwazniejsze...ja tylko chce kogos kto tak jak ja lubi regularnie uprawiac sport...\ poza tym napisalam ze takiego chce a nie takiego MUSZE MIEC ;] jak was to nie interesuje to nie wiem po co wogole sie wypowiadacie...

Gość Piotr2301
Ja sie moge zakochac:-0 jesli w siatkowke lubisz tez grac:-)

bo wiekszosc tu to debile, warto dzielić z drugim partnerem pasje

Gość amilpro
ja mam sportowca ;p

Gość bede marzyć
:) lubie grac w siatkę :) czesto chodze z kolegą badz przyaciólka na sale pograc troszkę:) teraz taka pogoda do dupy...caly czas leje prawie wiec nie biegam ale chodze na aerobik i basen oczywiscie:) rano tez lubie sie porozciagac :) a z partnerem bylo by jeszcze lepiej :)

wiekszosc sportowcow to chamy i niezbyt inteligentni ludzie. naprawde wiekszosc. wiem bo duzo z nimi spedzalem czasu kiedy trenowalem ;) ale Ty chyba nie szukasz sportowca profesjonalnego tylko moze byc hobbista nie? wiec spoko tacy sa juz normalni-czyli nie ma reguly :D

Gość bede marzyć
oczywiscie nie musi byc profesjonalnym sportowcem (takim z zawodu) :) Spotykalam sie kiedys z byłym piłkarzem pewnego klubu i super bylo spedzac razem czas tak aktywnie :)

pilkarze sa jednymi z najbardziej gburowatych :D tylko nie traf na jakiegos dresa ktory jest polsportowcem czyli cisnie sterydy i100kg na klatke ;p

Gość bede marzyć
oj nie nie nie napakowany steryd, kupa miesni i do tego łysy ktory chodzi w dresach cale zycie stanowczo odpada ...

Gość Piotr2301
A z jakiej miejscowosci jestes jesli mozna zapytac badz ile masz lat?

Jak nie walisz codziennie 1000 pompek to słabo:P.W zamian chociaż 500 km rowerkiem przez dobe powinnaś umieć przejechać:P.Pokaż że sportowiec uzna że jesteś godną konkurentką:classic_cool:.

jak bedziesz dobrze szukac to napewno takiego znajdziesz a moze sam sie znajdzie :) musisz w to wierzyc ;)

Gość Piotr2301
Ja jestem po co dalej szukac:-)

Gość bede marzyć
ale bez przesady, nie ćwiczę tak aby paść na twarz...ja lubię aktywnie spędzać czas, jestem zgrabna mam wysportowane ciało...poprostu bardzo to lubię:) jestem z okolic szczecina :)

Gość o cos dla mnie
tez lubie spedzac aktywnie czas...coz moj facet jakos tego nie podziela ale mam duzo znajomych z ktorymi moge aktywnie spedzac czas :) ps. lubie grac w piłke nozną :) a jestem baba :)

też kocham sport i niestety muszę go sam uprawiać bo moi znajomi to typowo piwno-kanapowe lenie.Na narty nie pojadą na rower moze raz w roku o bieganiu moge zapomniec.Nawet do Zakopanego jak jechalismy razem paczką to oni dalej jak na Krupówki nie wyszli :/

Gość jak dla mnie to fajny
ja tez chcialabym takiego aktywnego, jedneog mam juz nawet na oku:P

Gość marta warta grzechuuuu
sportowcy maja najebane we lbie jeden ex trenowal muay thai - zapatrzony w siebie lalus drugi ex- biegal, playboy i podrywacz teraz jestem z zapasnikiem - tez mnie wkurwia

Gość a gdzie takiego znalezc
NO wlasnie gdzie mozna poznac takiego faceta, ktory jest zainteresowany aktywnym spedzaniem wolnego czasu?

Gość jak dla mnie to fajny
ja znalalam w fitenss klubie. a tak, to ciezko, bo wiekszosc facetow wmoim wieku potrafi tylko piwo chlac.

Gość nodokaldnie zgadza sie
tylko piwo chlac kopcic i pierdziec, gnoje potrafia

Gość bede marzyć
ja jak wspomnialam byłam z byłym piłkarzem pewnego klubu....on to tak jak ja dzien bez sportu dniem straconym, najpierw gral w tym klubie ładnych pare lat a pozniej trenował sztuki walki...z nim to prznajmniej moglam dzielic pasje... a poznalam go całkiem pzrez przypadek na pewnej imprezie...zderzylam sie z nim, jemu wylał się sok...i tak sie poznalismy;p

ja sie spotykam z zapasnikiem. mamy... niewiele wspolnych tematow. kiedys trenowalam plywanie, ale teraz leniuchuje i dobrze mi z tym ;)

Gość wam to sie w dupach pzrewraca
dziewczyny....najlepiej jeszcze sławny, bogaty, przystojny i niewidzacy swiata poza wami....niedoczekanie wasze!