Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość java1985

CZY DO KOŃCA ŻYCIA BĘDĘ PONIŻANA????

Polecane posty

Gość java1985

Jestem 4 lata po ślubie.Przed ślubem byliśmy ze sobą 3 lata. wpadłam i musieliśmy przyspieszyć planowany ślub. Ja w przypływie wyrzutów sumienia przyznałam się mu jeszcze przed ślubem, że go zdradziłam. teraz przy każdej kłótni mi to wypomina. dziś nazwał mnie mędą i puszczalską... zawsze byłam fair. staram się być dobrą żoną.czasem nawet potulam uszy po sobie żeby nie dać mu pretekstu do przywoływania tamtych bolesnych wspomnień i wyzywania mnie. wiem, że popełniłam błąd ale czy bedę musiała płacić za niego do końca życia? czy do końca życia będzie mnie poniżał i wyzywał??? tak bardzo mi źle...

Gość keszka
rozwiedz sie, nikt nie ma prawa kogos ponizac i znecac sie psychicznie. Jak nie potrafi ci wybaczyc, to niech po prostu odejdzie.

Gość kiziaczka
Powiedz szczerze dlaczego się przyznawałaś? Chciałaś się pozbyć wyrzutów sumienia? I na co liczyłaś tym gestem? Wyobraź sobie odwrotną sytuację i twoją reakcję. Nie wypominałabyś? On to robi bo nie przebaczył.

Gość java1985
ale my mamy dzieci - on ze względu na nie nie odejdzie. ja go kocham...ale z tego co widzę to on chyba mnie nie

Gość java1985
bo

Gość kwiatek biały
bo to ty go poniżyłaś a teraz każesz wieść wspólne życie ;)

bo o ty mu zrobiłaś świństwo, a nie on tobie,więc się nie dziw,że tak reaguje, ja go wcale nie popieram, ale on sobie chyba nie umie z tym poradzić, poza tym przypuszczam,że to się będzie już za tobą ciągnęło, niestety :O

Gość java1985
to po co się zemną ożenił??? powiedziałam mu to długo przed ślubem. mógł się wycofać....gdybym wiedziała, że tak będzie wyglądało moje życie to ja bym za niego nie wyszła.

tak sobie tłumacz, a teraz jeszcze 3 dziecko w drodze :O co za rodzina :O

Gość kwiatek biały
ale wyszłaś bo dziecko w drodze :) tak tłumaczyć możesz dziecku ale nie mężczyźnie Większość schematów ze zdradą czy prostytucją w tle wygląda podobnie...partner nie pamięta tylko na początku...chyba wliczałaś jakieś ryzyko?