Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dESPERANTKA:(

POSZUKUJĘ SUKIENKI ANNAIS BRIDAL Carrera ŚLĄSK

Polecane posty

ROZMIAR 38-40 NA OK 168 CM +OBCAS MOŻE KTOŚ NA FORUM MA NA SPRZEDAŻ , EWENTUALNIE CAŁA POLSKA W AKCIE DESPERACJI ZDECYDUJĘ SIĘ NA WYSYŁKE:)

EKLERKO DZIĘKI ZA POMOC ALE STRONA NA KTÓRA MNIE KIERUJESZ PRZEKIEROWUJE MNIE NA STRONE GŁONA GDYZ ZAMIESZCZE LINK W PRZEGLADARCE ...AHA ZAPOMNIAŁĄM DODAC ZE MOGE DAC DO 1000 ZŁ ( WIECEJ ZA UZYWANA NIE DAM ) I PRZESZUKAŁĄM JUZ CAŁE GOOGLE... KILKA OFERT ZNALAZŁAM ALE JAK DZWONIŁAM TO JUZ NIEAKTUALNE :(

musisz skopiować ten link i usunąć spacje!!! nie wiem dlaczego, ale często na kafe takie cuda się dzieją, że samoistnie wstawiają spacje w linkach!

Gość ekhm....
tak usunac spacje a sukienka 1300 zl

Miareczko własnie tak zrobiłam :) dlatego tez zamiesciłam miedzy innymi ogłoszenie tutaj :)

hej juz dzisiaj do niej rano pisałam :) chyba pisałam do kazdej z zakonczonych aukcji :) kurcze jednak troszke martwi mnie fakt ze bede daleko jechac... a co jezeli suknia nie spasuje? chciałam suknie uzywana ze względu na małe fundusze a tu tyle paliwa jeszcze bede musiała spalic by znalesc tą jedyną ... pozdrawiam cie serdecznie:):*

może poszukaj w komisach? podzwoń do salonów, które prowadzą sprzedaż komisową... często salony nie oferują tych sukien, licząc na zysk ze sprzedaży nowej kiecki... na pewno uda Ci się znaleźć tę suknię!!! powodzenia!!! 🌻

dziewczyny dziękuje :) nie pomyslałam by szukać tez w opisach :) szukałąm w zakonczonych ale tam juz wiekszoc nie aktualna :) slub za 3 mies mam nadzieje ze do tego czasu cos znajde:) W sumie nie musi byc carrera szukam czegos w hiszpanskim stylu ( z falbanami ) podoba mi sie rownież model white one 418:) jak macie jeszcze jakies propozycje to dawajcie:)