Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAKAKsssssssssss

mam za wysoki cholesterol .

Polecane posty

Gość KAKAKsssssssssss

z jakiego jedzenia powinnam zrezygnowac???

tlustego to na pewno zly cholesterol pomaga obnizac olej z pestek winogron (mozna na nim takze smazyc)

Gość 45567777
kwasy omega 3 świetnie obniżają cholesterol, poczytaj o nich w necie (są też w formie kapsułek do kupienia w aptece)

Gość KAKAKsssssssssss
aha dzieki wlasnie ostatnio wcinam duzo orzechów włoskich z tłustego mowicie tzn z nie moge jesc smazonego tylko gotowane mieso tak ??

Gość dgfdgdfg
Ja też mam za wysoki. Kto by pomyślał, bo uważam całe życie na to co jem Slodycze, cukier, wedliny, tluste sery, przetworzone zarcie, maslo, smalec, złe weglowodany sa w ogole zakazane wbrew pozorom jaja wyrownuja poziom tak zlego jak i dobrego cholesterolu, na miekko sa najzdrowsze duzo warzyw, owocow, tluszcze tylko roslinne, najlepiej olej lniany

Gość KAKAKsssssssssss
"Slodycze, cukier, wedliny, tluste sery, przetworzone zarcie, maslo, smalec, złe weglowodany sa w ogole zakazane" a jesli dalej bede to jadla to czy moze mi sie cos stac?? do czego prowadzi podwyzszony cholesterol????????

Zioła Tybetańskie przy okazji odchudzania i zmiany szybkości przemiany materii bardzo dobrze czyszczą organizm z różnych toksyn. Dodatkowo to zdrowy i sprawdzony sposób na obniżenie cholesterolu i pozbycie się zbędnych kilogramów. Polecam wszystkim szczerze z autopsji.