Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oytajaca nie wiedxaca

kredyt rodzina na swoim

Polecane posty

w jakim banku poleciacie wziasc kredyt??? prosze o wszelkie porady dziekuje

nikt nie odp?

Gość aiaiiaiaiaia
na ile lat?

Gość 222222
pko bp, ale spytaj o ofertę z targów budownictwa - my taką mamy i jest naprawdę korzystna, musicie tylko iść na jakieś lokalne targi i podpisać że byliście i wtedy kredyt jest bez prowizji, bez wyceny nieruchomości i jakaś najniższa marża

Gość banko
ty lepiej sie zainteresuj jaki bank ci teraz da pożyczkę - już minely czasy kiedy ludzie wybierali bank . Teraz bank wybiera ludzi . i czy w ogóle dostaniecie . ile zarabiasz ?

Gość boszrnka
ten kredyt to jeden wielki pic na wode , byłam w open finance i jak ktoś umie liczyć to wie że ten kredyt nie różni sie od innych a zadatek od państwa zabiera bank tak to jest pogmatfane że to bank korzysta na tym kredycie a nie młode małżeństwo zwykła pijarowska reklama a naiwni wierzą, niektórzy , był program w tv to nawet wzięli ten kredyt na gorszych warunkach niż zwykły bajer w trampkach pfffffffffff

mmy umowe do sierpnia bo jestesmy nauczycielami nowa dopiero bedzie we wrzesniu

Gość 222222
w open finance polecają kredyty od których mają największą prowizję więc nie dziwię się że bajerują że to pic na wodę... :o

Gość pekao sa

Gość pekao sa
i jaki pic na wodę jeśli przez pierwsze 10 lat płaci się połowę odsetek, a wtedy jest ich najwięcej

Gość Kasiek20
mogę Cię zapewnić, że najgorszy wybór to Lukas lub PKO BP. a co do reszty banków zdania są bardzo podzielone: moi znajomi najczęściej chwalą Getin bank, BZ WBK albo Polbank. najlepiej będzie jeśli po prostu w placówkach dowiesz o szczegóły ofert.

no tak ale oprocentowanie tego kredytu jest wyższe więc nawet po tych 8latach,któe będzie płacił rzą i tak po 30latach na to samo wyjdzie co byś brała kredyt z dopłatą czy bez zwykły kredyt bez dopłaty ma niższe oprocentowanie i stąd czy taki kredyt weźmiesz czy taki to na to samo wyjdzie

Gość 222222
dlaczego najgorsze pko bp? nam zaproponowali najniższe raty i najmniej innych opłat...

ja nie polecam mbanku. dzis byłam w oddziale (po wczesniejszych rozmowach o warunkach kredytu np. marzy ) i wypełaniałam wniosek kredytowy. i dopiero pod jego koniec facet raczył mnie poinformowac ze oferta kt. mi przedstawił wcześniej ( w piątek) jest już nieaktualna bo oprocentowanie wzrosło o 0.5 %. Ale to taki drobny szczegół że dopiero po godzinie rozmowy o tym wspomniał. idę do pko - byłam na targach i ich oferta jest bardzo sensowna, do tego mam nadzieje że nie są tacy oszukańczy jak mbank!

a ing??

Gość ponawiam temat

Gość dowiaduj sie
doplata fajnie , interesuj sie raczej tym jak po 8 latach wejdziesz w inne oprocentowanie i ile wyniesie . Nie oplaca sie brac w niektorych bankach bo po zakonczeniu doplaty masz wyzsze raty niz w zwyklym kredycie hipotecznym :] Daja przez 8 lat pozniej zabieraja z nawiazka i czy bedzie Cie stac splacac ten kredyt po 8 latach .