Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y764ui4

czy moje uczucie do mamy jest normalne?

Polecane posty

Gość y764ui4

Dwóm moim przyjaciółką umarły matki(są w moim wieku 24 lata)zmusiło mnie to do refleksji.Dziewczyny płakałmy przezywały ale potem wrociły na uczelnie do pracy. Jak pomyslałam co bym zrobiła gdyby mnie cos takiego spotkało..wpadłam w panikę.Stwierdzilam że odebrałabym sobie życie. nie mam przyjaciól(na własne zyczenie bo nie ufam nikomu oprócz mamy)z mamą rozmawiam po 5 razy dziennie dzwonie do niej z pracy z uczelni.Konsultuje kazdy problem,radze sie co do facetów...Jakby mialo jej zabraknąc w moim życiu cały świat by sie zawalił.Jak wyjechałą na tydzien czułam sie bardzo samotna...Z pracy dzwonie do niej co przerwę..Te dziewczyny kochały swoje mamy ale wrociły do zycia..Ja bym nie wrociła..popełniłabym samobójstwo.Czy to normalne ze majac 24 lata mama jest moim CAŁYM ŚWiatem??

Gość y764ui4

Gość y764ui4

Przeszkadza Ci to? Jezeli nie, to w porzadku. Nie tworz problemu.

Gość y764ui4
nie przeszkadza tylkou uświadomiłam sobie po zachowaniach moich przyjaciólek,że one sąw moim wieku i takie jkies są "dorosłe"ja czuje się jak 5 letnie dziecko.Rozumiem miłość do matki itp..Ale ja jestem pewna że jesli jej by sie stało coś w ciągu minuty odebrałabym sobie zycie.Mam 24 lata a ona jest moim całym światem jedyną osobą której ufam z ktorą lubie rozmawiac itd

Gość y764ui4

Gość Zuzanna Amelia
No..... sama pomysl....

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqq
nie jest to normalne

Gość ddsffdfdfs
moze one mają męża, dzieci? mają dla kogo życ?

Gość y764ui4
nie maja dzieci.Mają chłopaków tylko.Ja tez co jakis czas spotykam sie z kims ale nie potrafie nikogo pokochac.Zawsze radze sie mamy.Jest na bierzaco informowana z kim sie spotykam jak mamproblem watpliwosci to nia gadam

Gość bojabojaboja
Nie widzę w tym nic niezdrowego. Masz znajomych, przyjaciół, umawiasz się z facetami, masz swoje życie. Mamę traktujesz jak przyjaciółkę i super, nie każda dziewczyna ma tak dobre i przyjazne relacje z mamą. A myśl o tym, że możesz ją stracić i wtedy nie wyobrażasz sobie życia bez niej - to po prostu miłość. Na prawdę nie widzę problemu.