Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorhoroth

Moja pseudo przyjaciółka... Pomóżcie!!

Polecane posty

Gość Gorhoroth

Dzisiaj jak każdego dnia prawie padał deszcz... wychodziłam ze szkoły wraz ze swoją "przyjaciółką" podbiegła do naszej kol z parasolem... i tak koleżanka mówi żebym i ja przyszła a wtedy moja "przyjaciółka": że sorry ale się nie zmieszczę i z bezczelnym śmiechem "kto pierwszy ten lepszy"... Cała sytuacja nawet mnie nie wkurzyła bo wiem że ona jest egoistyczna i chamska... potem nie wracała ze mną tylko drogą do okola do domu -.- i pisze za parę minut czy do niej nie przyjdę... mówię że nie mam czasu a ona że ja kłamię i jak zwykle mi nie zależy na niej... nie chciałam jej już nic wyrzucać ani się skarżyć... BO w ogóle się nie obraziłam aczkolwiek pomyślałam że ona mnie traktuje jak śmiecia nie przyjaciółkę i nie miałam jakoś ochoty z Nią się spotkać. teraz to ona się obraziła... co byście zrobiły?

Gość Gorhoroth
up

Gość Gorhoroth
Nikt nie odpowie?

Gość Passskowaaa
Beznadziejna ta Twoja przyjaciółka... -.-

Gość Sssłaata
Zacznij się z kimś nowym zadawać ... Szkoda że musiałaś taką przyjaciółkę mieć..

Gość Joooopi
Zmien przyjaciolke... albo powiedz jej o swoich uczuciach jak bedziesz udawac ze sie nic nie stalo to tylko gorzej na tym wyjdziesz

Gość Gorhoroth
Ona uważa że nie mam za co mieć pretensji i że jestem debilką bo się obrażam... a ja się właśnie nie obrażam bo mi się nawet już nie chce... Ona nie rozumie że zrobiła mi przykrość :(

Gość Joooopi
skoro ona mowi ze jestes debilem to mysle ze problem masz rozwiazany taka osoba nie moze byc niczyja przyjaciolka albo powiedz jej prosto w twarz ze jest egoistyczna zmija albo mecz sie z nia dalej

Gość duszyczka rozyczka
sama widzisz ze to jest pseudo przyjaciolka wiec.....chyba masz odpowiedz

Gość gulgulgulghrgul khe khe

Gość Gorhoroth
nie mam zamiaru się z Nią męczyć dalej... Zostało mi kilka tygodni do wakacji... a najgłupsze jest to że ma jechać ze mną i moim ojcem na koncert... ciekawe co teraz zrobi... ona zawsze mnie tylko wykorzystywała... KONIEC TEGO!!

Gość gf2222
Też kiedyś byłam taka jak ty, teraz jestem taka jak twoja pseudo przyjaciółka. Zrozumiałam ją, ona nie ma nic złego na myśli, to ty czujesz się gorsza.

Gość Gorhoroth
średnio rozumiem... ale ok ;-)

Gość Gorhoroth
proszę o usunięcie tematu ;-)

Gość gf2222
Może faktycznie jest egoistką ,albo po prostu ma taki sposób bycia. możesz to na pewno jakoś sprawdzić, to że weszła pierwsza pod parasol, może to była zabawa, no przecież ci nie będzie tłumaczyć, a ty to wzięłaś na serio. Ludzie którzy się lubią, często sobie tak dokuczają.