Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

zespół weselny z okolic bielska -białej, możecie cos polecić??

Polecane posty

zapytam po znajomych chociaż termin dość bliski niestety... tyle że akurat październik nie jest tak oblegany :P

Gość Kate Kate
Moge ci pomóc w odradzeniu zespołu Tequila Band czy coś takiego, biorą duuużo kasy , a tak beznadziejnie grają , że masakra!Przynudzają , no chyba ,ze masz 80 lat i cieszy cie muzyka z ery kamienia łupanego;/;/ jestem z nich bardzo nieadowolona.

jeżeli piszesz o zespole Tequila Band to podaj dokładniejsze namiary bo wpisując w wyszukiwarce tę frazę, pojawia się co najmniej klika różnych zespołów o tej samej nazwie i robisz niepotrzebnie antyreklamę niektórym, być może dobrym zespołom

mogę polecić zespół Atlantis z Bielska-Białej, nie przynudzają starymi przebojami, grają dużo nowości, robią krótkie przerwy z muzyką w tle i co najważniejsze, to nie zdzierają z ludzi dużo kasy jak inni . Miałam ich na weselu i wszyscy dobrze się bawili, było dużo zabaw i muzyki przy której można potańczyć, a nie tylko pokiwać się przy stole. podaje link www.atlantis.info.pl pozdrawiam

Jeśli szukacie ładnego miejsca na przyjęcie weselne, to na http://www.gdziewesele.pl/Bielsko-Biala/ znajdziecie wiele bardzo interesujących propozycji. Obejrzycie zdjęcia i filmy wideo domów weselnych, restauracji i hoteli, zapoznacie się ze szczegółowymi informacjami i opiniami klientów, którzy najlepiej orientują się, czy warto polecić dany obiekt, a w razie potrzeby w szybki i prosty sposób skontaktujecie się z lokalem.

Gość Kasia2745636
Witam, Czy ktoś z Was miał może doświadczenia z zespołem Atlantis z Bielska- Białej?Byliśmy na sylwestrze w Bystrej gdzie grali 2 lata temu i było ok ale jestesmy ciekawi czy dają radę na weselu.

Gość Lesiox
Witam, Chciałbym odświeżyć pytanie przedmówczyni czy miał ktoś doświadczenie z zespołem, zespołem Atlantis z Bielska- Białej? jesteśmy zainteresowani prosiłbym o opinie jak sie sprawdzają na weselach ???

Gość asiula251988
Hej.mam pytanie nie wiecie o jakims zespole 3 osobowym fajnie grającym?

Gość Świdurski Piotr
Witam serdecznie. Jeżeli nadal Pan/Pani szuka zespołu weselnego poniżej wklejam link do naszego krótkiego Dema które świetnie zobrazuje wszechstronność wykonywanego przez nas repertuaru. Cena za jednodniowe wesele to 2500 zł + dojazd. Zespół składa sie z wokalisty,wokalistki, gitarzysty oraz klawiszowca. numer kontaktowy Janusz Gawliczek 880 521 306 link do strony: http://www.planujemywesele.pl/28514-lenox Pozdrawiamy serdecznie !

Gość jak to skąd
ty świdurski,nie spamuj cieciu muzyczny,wynocha