Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saleminka8

nowy produkt i wymioty

Polecane posty

Gość saleminka8

muszę się Was drogie mamy poradzić dzisiaj Kubusiowi o 15 dałam puree jarzynowe z kurczakiem z bobovity (jarzynki już je,kurczak również) pospał od po 16 do 18 i jak się obudził zwymiotował,potem jeszcze 2 razy,dałam mu herbatkę z HIPPa na trawienie by go nawodnić i jak obrócił sie na brzuszek znowu wszystkim zwymiotował,najlepiej nic nie podawać czy tylko wodę... ?

Gość Taka ja___
Wodę i kleik ryżowy. A jak ma zęby to i suchary (takie na cieście, a nie na chlebie).

Gość Taka ja___
Moim zdaniem to jakieś zatrucie pokarmowe. Może słoik był przeterminowany, albo miał wypukłe wieczko. Musisz zawsze zwracać na to uwagę.

Gość Taka ja___
Ewentualnie mógł też za dużo zjeść. Może nie był głodny i nadmiar jedzenia spowodował refluks, co by wyjaśniało zwrócenie nawet herbaty.

Gość saleminka8
dziękuje za odpowiedź,słoiczki zawsze dobrze sprawdzam,date i wieczko,data to 2011 wieczko wkłęsłe,więc ok zawsze o 15 dostaje obiadek,czasami nawet soczek po nim,je sporo bo jest dużym chłopcem,czasami potrafił zjeść 2 słoiczki owoców i jeszcze soczek wypić w ilości 120ml,mleka to potrafi wypić 260ml:) wiec o nadmiarze nie mogę powiedzieć bo dostał tak jak zwykle ilościowo. na noc dałam mu kleiku,to o 23 musiałam zmieniać pościel,bo zauważyłam że poduszka jest mokra. Z sucharem to sobie nie poradzi,ma 2 ząbki dopiero :P zanim położyłam go spać (około 20:30) zrobił kupkę-była prawie brązowa.

Gość saleminka8
dzisiaj narazie nic nie zwrócił