Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bringes

Ojciec zdradza moją matke!!!!!

Polecane posty

Gość bringes

Ojciec od kilku lat zdradza moją matka chodząc po różnego rodzaju domach publicznych... co gorsze wciągnął w to wszystko mojego bratu który od kilku lat jest wdowcem i samotnym ojcem. Obaj chodzą po różnych agencjach towarzyskich. Pół biedy mój brat, ale ojciec. On zawsze ma coś na swoje usprawiedliwienie, a to że moja matka nie sprawdza się jako żona, że moja matka nie spełnia jego potrzeb seksualnych. Ostatnio pojechałam z mamą do jej siostry, ale swojego syna musiałam zostawić pod opieką ojca. Moja ciocia nie lubi dzieci, i gdy już z matką po kilku dniach wróciliśmy to mój syn i trójka moich bratanków opowiedzieli mi o tym jak oni sprowadzali sobie panienki do domu. Nie zwracałabym uwagi gdyby chodziło tylko o mojego brata, chociaż jemu też nie wypada przy dzieciach tak się zachowywać. Ale nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego mój ojciec tak robi? On ma już 54 lata. Ja nie moge ani ojcu ani bratu zwrócić na to uwagi. Oni od razu wypomną mi że jestem samotną matką, itp. Wole tego uniknąć. A moja matka nie zdaje sobie sprawy z tego co robi jej mąż. Mówi że nie chce o tym rozmawiać.

Gość współczuje obleśnego ojca